UVemprénUniversitat de València Logo del portal

L'Aula Empresocial realitza un seminari sobre emprenedoria en cooperativa per a les persones joves de la Mancomunitat Camp de Túria

  • 20 de maig de 2021
Seminari Aula Empresocial 14 maig

El passat 14 de maig, l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Aula Empresocial) de la Universitat de València i la Diputació de València va impartir un seminari dedicat a l'emprenedoria en cooperativa en la seu de la Mancomunitat Camp de Túria.

Aquesta activitat estava dirigida a l'alumnat de batxillerat i cicles formatius, amb l'objectiu que coneguen la fórmula d'emprenedoria en cooperativa, explicant-los el funcionament d'una cooperativa. En primer lloc, es van presentar les activitats d'aquest tercer cicle d'activitats de la mà del vicepresident de la Diputació de València, Carlos Fernández Bielsa.

Seguidament, es va presentar l'Aula Empresocial per part de la seua directora, la catedràtica de Dret Financer i Tributari Pilar Alguacil, qui també va impartir una conferència titulada «Per què emprendre en cooperativa?».

A continuació, es va explicar què és una cooperativa de la mà de José Albors Orengo, tècnic de FEVECTA. Seguidament, es va fer una presentació sobre motivació de l'emprenedoria a càrrec de la professora de l’ESIC Andrea Rey Martí.

Després d'una breu pausa, es va passar a la taula d'experiències de cooperativa juvenil. En aquesta ocasió es va comptar amb Rodant, una cooperativa de treball que ofereix un servei de ciclomissatgeria i de repartiment de menjar amb bicicleta.

Documentación:

Cartell

Presentació

Conferencia