UVemprénUniversitat de València Logo del portal

L'Aula Empresocial de la Universitat de València va celebrar el passat dijous 23 de setembre l'última jornada comarcal del III cicle de Jornades d'Emprenedoria Sostenible de la Facultat de Dret

  • 28 de setembre de 2021
L'Aula Empresocial de Universitat de València va celebrar el 23 de setembre l'última jornada comarcal del III cicle de Jornades d'Emprenedoria Sostenible de la Facultat de Dret

M. Adela Valero Aleixandre, vicerectora d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València; i Pilar T. Sarrión Ponce, diputada de l'àrea de Benestar Social i Qualitat Democràtica de la Diputació de València, van ser les encarregades d'inaugurar la jornada.

La cinquena i última sessió del III cicle de Jornades d'Emprenedoria Sostenible, organitzades per l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible Aula Empresocial de la Universitat de València (UVemprén), es va celebrar el passat 23 de setembre en la Facultat de Dret i va abordar el tema dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).  A través de les diverses intervencions es va transmetre la necessitat d'emprendre de manera sostenible per a aconseguir els ODS de l'Agenda 2030.

La jornada va ser inaugurada per M. Adela Valero Aleixandre, Vicerectora d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València; i Pilar T. Sarrión Ponce, diputada de l'àrea de Benestar Social i qualitat Democràtica de la Diputació de València.

Li va seguir la directora de l'Aula, la catedràtica Pilar Alguacil, amb la ponència titulada «L'Agenda 2030 i els ODS». A continuació, va tindre lloc una taula de conferències a càrrec de Juan Ángel Poyatos, director general de Coordinació de l'Acció de Govern en Generalitat Valenciana, i fundador de la xarxa Voluntare; i Antonia Sajardo Moreno, professora d'Economia Aplicada de la Universitat de València.

La jornada va finalitzar amb una Mesa de Bones Pràctiques compostes per: Som Alimentació, Confederació de Cooperatives de la CV, Iniciativa de voluntariat de l'Ajuntament de Sagunt i Anecoop.

Imatges: