UVemprénUniversitat de València Logo del portal

LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA ESTARÀ PRESENT EN LA XXIV TROBADA IBEROAMERICANA DE LA XARXA MOTIVA

  • 21 d’abril de 2023
Imatge_Xarxa_Motiva

Oberta la Convocatòria per a participar en la XXIV Trobada Red Motiva que tindrà lloc el pròxim 1, 2, i 3 de novembre de 2023 en la Universitat d’Antioquia, a la ciutat de Medellín, Colòmbia.

La Universitat de València serà una de les institucions educatives participants en la XXIV Trobada de la Xarxa Motiva que se celebrarà de manera presencial en la Universitat d’Antioquia (Medellín) el pròxim 1, 2 i 3 de novembre de 2023.

Sota el lema "Emprenedoria i canvi climàtic: Reptes, oportunitats i tendències”, la Trobada se centrarà en l'emprenedoria com a estratègia per a donar resposta als reptes que imposa el canvi climàtic per a la humanitat.

A tal fi, queda oberta la convocatòria al personal acadèmic i investigador, al professorat, a l’estudiantat, als estudiants diplomats, al personal empresari i a responsables públics.

El termini per a la presentació d'experiències des de les diferents esferes institucionals, així com projectes i resultats d'investigació que analitzen l'origen, el desenvolupament i la consolidació de noves emprenedories i la responsabilitat social de les empreses, finalitzarà el pròxim 20 de juny de 2023.

Els treballs hauran d'ajustar-se a les indicacions que figuren en el següent enllaç.