UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La Universitat de València i la Generalitat Valenciana organitzen un cicle sobre Autoocupació Universitària Sostenible

  • 13 de setembre de 2021
La Universitat de València i la Generalitat Valenciana organitzen un cicle sobre Autoocupació Universitària Sostenible

El pròxim 20 de setembre tindrà lloc la primera de les tres jornades del Cicle «Autoocupació Universitària Sostenible» organitzat pel Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius i Presidència de la Generalitat Valenciana. Aquest cicle està coordinat per l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Aula Empresocial) de la UV i la Diputació de València.

Sota el títol «La Societat Laboral», la jornada obri la programació d'aquest cicle orientat a fomentar l'autoocupació de l'estudiantat universitari amb la sostenibilitat com a eix principal. El programa serà presentat per la directora general de Coordinació del Diàleg Social de la Generalitat Valenciana, Zulima Pérez Seguí; la vicerectora d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València, M. Adela Valero Aleixandre; i el degà de la Facultat de Dret, Francisco Javier Palao Gil.

A continuació, tindran lloc tres conferències dedicades a l'emprenedoria des del punt de vista de la sostenibilitat i les Societats Laborals. La primera d'elles porta per títol «Emprenedoria sostenible a través de la Societat Laboral», i serà impartida per la professora de la Universitat de València Antonia Sajardo Moreno. Seguidament, Pilar Alguacil Marí, catedràtica de Dret Financer i Tributari i directora de l'Aula Empresocial, intervindrà amb la seua ponència «Perspectiva jurídica de les Societats Laborals i els ODS». Finalment, serà el torn de la conferència «La Societat Laboral i el repte de la Sostenibilitat», impartida per Pilar Guillén Servent, tècnica d'emprenedoria en l'Agrupació Empresarial de Societats Laborals i Economia Social de la Comunitat Valenciana (AESAL).

Després d'una pausa, l'esdeveniment es completarà amb una taula redona sobre bones pràctiques en el triangle que formen la universitat, les Societats Laborals i la sostenibilitat, en la qual intervindran les empreses Informació de Valor SLL, I-Marqués SLL i Dismuntel SAL, i moderada per la professora de la UV Mariola Mas Badia. Així mateix, la jornada es tancarà amb la intervenció d'Andrea Rey, professora en la ESIC Business & Marketing School, i la seua ponència «Reptes de les Societats Laborals en un món en canvi».

Aquesta jornada se celebrarà el dia 20 de setembre a partir de les 11 hores en el Saló de Graus de la Facultat de Dret de la Universitat de València. La inscripció es pot realitzar a través d'aquest enllaç.