UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La Universitat de València resol els premis de la II edició del Programa de Formació, Intraprenedoria i Talent UVemprén Valor Públic

  • 26 de setembre de 2022
La Universitat de València resol els premis de la II edició del Programa de Formació, Intraprenedoria i Talent UVemprén Valor Públic

Ja s'ha publicat la Resolució del Vicerectorat d'Innovació i Transferència de la Universitat de València per la qual es fan públics els noms de les persones guanyadores de la segona edició d’UVemprén Valor Públic, el programa de Formació, Intraprenedoria i Talent que organitza la UV en col·laboració amb la Diputació de València.

Els i les estudiants de la Universitat de València que han participat en aquest programa, realitzant pràctiques curriculars en institucions públiques de la província de València amb l'objectiu de fomentar l’intraprenedoria dins del sector públic, han sigut beneficiaris d'una ajuda de 250 € per a sufragar despeses derivades de la realització de la seua pràctica curricular.

A més, el programa ha reconegut als millors tres diaris d'innovació amb una tablet valorada en 384,93 €. Esther Camarasa Ferris, que ha realitzat les seues pràctiques a l'ajuntament de Polinyà del Xúquer, ha desenvolupat la Red Comercios Km 0, una web interactiva que connecta els comerços de proximitat per a fomentar aquest tipus de consum. Per la seua part, Carlos Izquierdo Martínez ha desenvolupat les seues pràctiques a l'ajuntament de Godelleta, i ha proposat la idea d'un projecte de millora d'aquesta localitat com a destinació turística. Finalment, Carlos Alejandro Dighero Viteri ha desenvolupat, des de la Mancomunitat de l'Interior Terra del Vi, el projecte Eat2Connect, un marketplace en línia d'experiències gastronòmiques úniques, autèntiques i inoblidables.

La resolució completa es pot consultar en la web d’UVemprén Valor Públic.