UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La Universitat de València tanca el programa UVemprén Gennera premiant dos projectes d’intraprenedoria per a les empreses Ford España i Grefusa

  • 14 de novembre de 2022
La Universitat de València tanca el programa UVemprén Gennera premiant dos projectes d’intraprenedoria per a les empreses Ford España i Grefusa

El passat 11 de novembre va tindre lloc, a l’edifici de Rectorat de la Universitat de València, l’acte de cloenda de la tercera edició del programa UVemprén Gennera, on es van reconèixer els millors projectes que resolien els reptes plantejats per Ford España i Grefusa.

En aquest acte de cloenda van estar presents la vicerectora d’Innovació i Transferència de la Universitat de València, Rosa Donat; el director d’Institucions i Territorial de la Comunitat Valenciana i Múrcia de Banco Santander, José Miguel Lorente; el director de Comunicació de Ford España, Antonio Chicote; el director de Sostenibilitat, Compliance, Riscos i Relacions Institucionals de Grefusa, Bernardo Gregori; i la responsable de Desenvolupament de Recursos Humans de Grefusa, Vicky Casañ.

Al llarg dels últims dies, els equips participants en UVemprén Gennera han rebut formació en intraprenedoria de la mà de mentors i mentores expertes, i han pogut treballar en les mateixes empreses i conèixer personalment les seues instal·lacions i sistemes de treball. L’objectiu del programa era que els equips proposaren solucions als reptes plantejats per les companyies, posant en pràctica els coneixements i les habilitats adquirides en la fase formativa.

Així, en el cas de Grefusa, el projecte guanyador ha sigut «Grefuturo», un programa que pretén apropar el sistema educatiu i el món laboral mitjançant estades pràctiques en Grefusa. Aquesta idea va ser proposada per Marisa Rico, estudiant del doble grau de Farmàcia, Nutrició i Dietètica, i Raquel Vilar, estudiant del Grau de Negocis Internacionals.

En el cas de Ford, el projecte guanyador ha estat desenvolupat per Cynthia Bolón, del Grau de Sociologia, i Zheni Vasileva Yankova, del Grau de Negocis Internacionals. La seua idea es titula «Ford Roadshow», i consisteix a desenvolupar una espècie de showroom circular que divulgue els advantatges de l’electrificació d’una forma didàctica.

Ambdues iniciatives van rebre un premi de 300 € per a cadascuna de les persones integrants dels equips.