UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La Xarxa Motiva celebra la seua XXIV Trobada a Medellín (Colòmbia)

  • 22 de febrer de 2023
La Xarxa Motiva celebra la seua XXIV Trobada a Medellín (Colòmbia)

La Universitat d’Antioquia serà l'organitzadora de la Trobada anual de la Xarxa Motiva, de la qual forma part la Universitat de València, que es realitzarà el 1, 2 i 3 de novembre de 2023 a la ciutat de Medellín, Colòmbia. Enguany, la Trobada se centrarà en el canvi climàtic i l'emprenedoria.

La Universitat d’Antioquia serà l'organitzadora de la XXIV Trobada anual de la Xarxa Motiva que es realitzarà el 1, 2 i 3 de novembre de 2023 a la ciutat de Medellín, Colòmbia. Enguany, la Trobada se centrarà en el canvi climàtic i l'emprenedoria per a donar resposta a aquest assumpte de rellevància mundial i a l'Objectiu de Desenvolupament Sostenible —ODS— número 13: «Acció pel clima: adoptar mesures urgents per a combatre el canvi climàtic i els seus efectes».

L'esdeveniment serà desenvolupat a través de dos enfocaments: el rol de les institucions públiques enfront del canvi climàtic i el reconeixement de reptes, oportunitats i tendències de l'emprenedoria en el marc de l'esmentada temàtica. Addicionalment, es realitzaran espais de networking amb l'ecosistema de ciència, tecnologia, innovació i emprenedoria (CTi+E) per a conjuminar esforços de col·laboració.