UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La XXI Trobada Iberoamericana de la Xarxa MOTIVA se celebrarà en Argentina el pròxim mes de març

  • 17 de setembre de 2019
Image de la noticia

Sota el títol “Emprenedories col·lectives: aprenentatge i experiència de la diversitat”, la XXI Trobada Iberoamericana de la Xarxa MOTIVA es desenvoluparà els dies 16 i 17 de març de 2020 en la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials de la Universidad Nacional de Mar del Plata (Argentina).

L’esdeveniment se centrarà en l’estudi i comprensió de les relacions associatives i col·laboratives per al desenvolupament d’emprenedories, així com en les relacions de les universitats i altres institucions de l’ecosistema emprenedor. A partir de les ponències presentades sobre treballs de recerca, experiències i pràctiques, es proposa compartir aquestes a través de la seua exposició i participació en sessions de debat, agrupant als autors i autores segons eixos temàtics, que contribuïsquen a la construcció col·lectiva de coneixements i a la proposta de noves línies d’acció.

La convocatòria de ponències està oberta des del dia 15 de setembre, i es tancarà el dia 10 de desembre. D’altra banda, la inscripció anticipada es podrà formalitzar fins al 15 de febrer de 2020. Tota la informació està disponible en aquest enllaç.