UVemprénUniversitat de València Logo del portal

MindInnFood and Feed proposa en la seua quarta sessió formativa, innovació i sostenibilitat en productes alimentaris per a nutrició humana i animal

  • 28 de març de 2023
Premis MindInnFood & Feed sessió 4

El passat dimecres 22 de març de 2023 en la Facultat de Farmàcia va tindre lloc la quarta sessió de MindInnFood and Feed UV en la qual les empreses Agrosingularity, Natural Greatness Petfood, VickyFoods i Familia Martínez, presentaren les seues innovacions agroalimentàries més recents i la incorporació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible en les línies d'innovació, desenvolupament i creativitat de les seues empreses.

La sessió va començar amb la intervenció d'Agrosingularity per Francisco Mocholí que va presentar la trajectòria de l'empresa des de la generació de la idea i posició en el mercat, fins al desenvolupament de nous productes com ColUp®, FlaNat®, SweNat®, NitMeat®, FibVeg® i PreNat® i la seua proposta tecnològica amb veguIA.

NATURAL Greatness amb la participació de Fanny Belda, Delia Tosca, i Sergio Vicedo, ens van acostar la nutrició per a mascotes (gossos i gats), i els productes que ofereixen. Una proposta basada en l'alimentació natural, equilibrada, sense additius i ajustada a les necessitats de cada període de l'animal, oferint productes per a dietes sense cereals, ingredients hipoal·lergògens i idonis com a suport al tractament de patologies específiques.

VickyFoods ens va presentar les línies actuals en desenvolupament de l'empresa, assenyalant aquelles que incorporen ingredients amb gran valor nutricional. Una bona ocasió per a degustar i practicar el "Mindfull-eating" amb la varietat de productes que ens va portar la Dra. Laia Alemany (responsable d'I+D), tant de la marca Dulcesol com Forn Hermanos Juan.

La sessió va finalitzar amb l'empresa Familia Martínez, de la mà del seu Director d'Innovació Corporatiu, el Dr. Ramón Lacomba, que ens va presentar les diferents marques que abasta l'empresa, els nous productes vegetals, la “proteïna de nova generació” i la seua aposta amb el projecte KMZERO per al llançament de nous productes.

Per a més informació del programa MindInnFood & Feed UV fer clic a l'enllaç