UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Obert el termini d’inscripció a l’escola internacional d’innovació docent en emprenedoria universitària UVemprén Aprèn

  • 20 de desembre de 2023
Resolució_UVemprénaprèn 23

La V edició del programa “Escola internacional d’innovació docent en emprenedoria universitària UVemprén Aprèn” está drigida al PDI de la Universitat de València involucrat en les activitats de la Xarxa de Preincubadores de la Universitat de València.

El programa té la finalitat de sufragar les despeses de desplaçament i allotjament per a realitzar una estada internacional que permeta la seua especialització en emprenedoria i donar suport a les activitats del centre en matèria d’innovació docent en emprenedoria en el marc de la Xarxa de Preincubadores de la Universitat de València que tenen com a objectiu capacitar l’estudiantat de qualsevol àrea de coneixement de la Universitat de València en la generació i validació de projectes d’emprenedoria.

Les persones beneficiàries podran realitzar una estada internacional d’especialització docent en emprenedoria que es desenvoluparà de manera presencial al Real Colegio Complutense de la Universitat d’Harvard, per a participar en el programa “Entrepreneurial Humanistic Leadership Program” que se celebrarà del 23 al 28 de juny de 2024.

Poden sol·licitar aquestes ajudes les persones que ocupen el deganat o la direcció de les facultats, o l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria i els responsables de les preincubadores incloses en la xarxa que estan impulsant un projecte d’innovació docent en emprenedoria a través d’una preincubadora universitària.

Per a participar en aquesta convocatòria, les persones sol·licitants han de proposar un professor o una professora que pertanga al col·lectiu PDI doctor de la Universitat de València amb dedicació a temps complet i acreditar la seua responsabilitat en la dinamització de les activitats en emprenedoria de la preincubadora del seu centre.

El termini de presentació de sol·licituds s’inicia l’endemà de la publicació de la convocatòria en el tauler oficial d’anuncis de la Universitat de València i finalitza el 21 de gener de 2024.

Més informació en aquest enllaç.