UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Publicació de la llista provisional d'admesos en el programa Idees MOTIVEM 2024

  • 29 de febrer de 2024
Publicació de la llista provisional d'admesos en el programa Escola MOTIVEM 2024, dirigit al professorat de la Universitat de València

Idees MOTIVEM, el programa que desenvolupa la Universitat de València en col·laboració amb la Fundació Universitat-Empresa ADEIT, té com a objectiu fer costat al desenvolupament d'idees en equip, oferint l'oportunitat de formació posterior per a elaborar projectes professionals individuals.

Un total de 184 equips, compostos per 773 estudiants i 127docents, s'han inscrit per a participar en una nova edició de la competició Idees MOTIVEM 2024.

En aquesta edició, que ha comptat amb un 5% més d'inscripcions d'equips que l'anterior, el caràcter interdisciplinari torna a ser una de les singularitats de la competició en la qual se seleccionaran 20 equips finalistes.

Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds el passat 21 de febrer, s'ha publicat el llistat provisional de sol·licitudes admeses i excloses.

El personal que ha sol·licitat participar pot comprovar el resultat de la seua sol.licitud en el següent enllaç:https://links.uv.es/2eN0keT

S'obri un termini de 5 dies hàbils a partir de l'endemà de l’esmentada publicació en el Tauler Oficial d'Anuncis de la Universitat de València per a presentar al·legacions i esmenes, si és el cas.