UVemprénUniversitat de València Logo del portal

CONVOCATÒRIA 2023

PREMIS I AJUDES

Es convoquen 30 ajudes per a participar en activitats formatives específiques que permeten a les participants desenvolupar la seua idea de negoci innovadora des de la perspectiva del triple impacte econòmic, ambiental i social. A més, les cinc millors idees de negoci podran accedir als serveis del programa UVemprén StartUP de la UV. Es premiaran, amb 1.000 € cadascuna, les tres millors idees de negoci amb projectes innovadors proposats per dones i s'atorgarà un premi especial de 3.000 € al millor projecte d'emprenedoria del concurs.

REQUISITS

Podran presentar-se en aquest concurs les estudiants de grau, màster i doctorat oficials de la Universitat de València, matriculades en el curs acadèmic 2022-23 o en el curs 2023-24.

SOL·LICITUDS

Les sol·licituds es presentaran mitjançant una instància general dirigida a la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén) a través del tràmit  PREMIS INGENIA UV 2023, adjuntant la sol·licitud emplenada.

El termini de presentació de sol·licituds començarà l'endemà de la publicació de l'extracte d'aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i acabarà el 3 de setembre de 2023.

INSCRIPCIÓ

Has de seguir els següents tres passos:

1. Sol·licitar la beca de participació de Santander Universidades a través de la plataforma BECAS SANTANDER (inscripció obligatòria en el següent enllaç.

2. Omplir l'ANNEX II. Proposta d'idea de negoci

3. Sol·licitar participar per ENTREU (seu electrònica) mitjançant una instància general dirigida a la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén) a través del tràmit específic Premis Ingenia UV 2023, adjuntant l'ANNEX II.

     - Tipus d'Unitat: Serveis universitaris, generals i centrals

     - Òrgan al qual es dirigeix: UNITAT D'EMPRENEDORIA (UVemprén)

     - Tramitació desitjada: Gestions específiques de la unitat

     - Seleccionar en el menu desplegable el tràmit: Premis Ingenia UV 2023

PROGRAMA