UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El Programa Internacional de Motivació Empresarial [PIMe3UV] és un programa de captació de talent i de formació en innovació, orientat a generar experiències universitàries que contribueixen a despertar l'esperit d'empresa i a millorar les opcions d'ocupabilitat de l'alumnat de la Universitat de València.

Impulsat pel Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València i per la Càtedra de Cultura Empresarial, aquest programa té el suport i la col·laboració de la Fundació Universitat-Empresa ADEIT i la participació de la European Innovation Academy en el marc dels acords de la Universitat de València amb el College of Engineering University of California, Berkeley -Sutardja Center for Entrepreneurship and Technology (SCET)-.

En el marc d'aquesta iniciativa, el Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius convoca i organitza un concurs per seleccionar 100 estudiants matriculats en el curs 2019/2020, en titulacions oficials de grau, màster o doctorat de la UV per participar en un mòdul formatiu en tècniques d'emprenedoria conduent al desenvolupament d'un projecte i 12 ajudes per a participar en el campus internacional de la European Innovation Academy, que tindrà lloc a Cascais (Portugal), de l'11 de juliol al 2 d'agost de 2020.

Campus internacional de la European Innovation Academy

La vicerectora d'Ocupació i Programes Formatius convoca i organitza, juntament amb la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València, el Programa Internacional de Motivació Empresarial (PIMe3UV), per possibilitar la captació de talent universitari, proporcionar formació en innovació i desenvolupar projectes innovadors que contribueixen a despertar l'esperit d'empresa i a millorar les opcions d'ocupabilitat de l'estudiantat de la Universitat de València.

Durant el curs realitzat en la European Innovation Academy (EIA) els i les estudiants treballaran en un ambient dinàmic, creatiu i participatiu on es realitzaran sessions de gestió d'equips, desenvolupament de negocis, experiència d'usuaris, adquisició de clients, prototips... Hi assistiran grans conferenciants de les millors institucions del món com Google, Stanford University, Ferrari, Fiat ... A més de:

  • 150 speakers internacionals
  • Mentors
  • Bussiness Angels de Silicon Valley, Europa i EUA
  • 400 participants
  • 90 Universitats
  • 75 nacionalitats