UVemprénUniversitat de València Logo del portal

 I Setmana de l'Emprenedoria

 

PRESENTACIÓ

La I Setmana de l'Emprenedoria de la Universitat de València, organitzada pel Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius mitjançant la Unitat d'Emprenedoria de la Universitat de València (UVemprén), se celebrarà del 18 al 22 d'octubre de 2021.

En aquesta I Edició es presentarà a la comunitat universitària l'estratègia institucional dissenyada per a fomentar l'emprenedoria universitària.

La Jornada se celebrarà de forma presencial i en línia a la Facultat d’Ecomomia i inclou tallers, taules redones i cursos de formació, amb la finalitat de permetre a l'estudiantat participar en interesants activitats formatives relacionades amb l'emprenedoria.

VIDEOS

Dilluns 18 d'Octubre de 2021

Dimarts 19 d'Octubre de 2021

Dimecres 20 d'Octubre de 2021

Divendres 22 d'Octubre de 2021


Entre altres accions cal destacar:

  • la presentació dels programes previstos al curs 20/21 per a fomentar l'especialització del PDI en matèria d'emprenedoria.
  • l'entrega dels Premis del Campus UVemprén - Santander Universidades dirigides tant a l'estudiantat com a les empreses.
  • altres esdeveniments associats:
    • I Fira del Talent Emprendor: La votació en línia de la comunitat universitària sel·leccionarà el millor projecte emprenedor del curs 2020/21. La votació romandrà oberta fins el dijous 21 d'octubre mitjançant l'enllaç:

   

  • TEDxUValencia, organitzat per l'estudiantat de diversos centres de la UV (15/10/2021, Sala Darwin, Aulari Interfacultatiu, Campus de Burjassot). Inscripció gratuïta en aquest enllaç.

 

  • Cicle d'Autoocupació Universitària Sostenible
    • Jornada dedicada a empreses d'inserció (19/10/2021, Saló de Graus, Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació. 

  • Jornada dedicada a empreses sostenibles (2/11/2021, en línia, Facultat de Farmàcia).

Inscripcions: https://links.uv.es/uvempren/autoempleo

 


 

 

Manteniu premuda la tecla Ctrl mentre us desplaceu per apropar o allunyar el mapa