UVemprénUniversitat de València Logo del portal

UVemprén Club naix amb la finalitat de captar talent, formar i connectar a les persones emprenedores de la nostra comunitat universitària. En aquest apartat trobaràs els serveis específics que s'oferten per a graduades i graduats (Alumni UV) segons el seu interés en:

I. Completar la seua formació o preaccelerar un projecte d'innovació

Si t'has graduat en la Universitat de València i vols completar la teua formació aprenent a emprendre, o si disposes ja d'una bona idea i t'agradaria començar a desenvolupar-la, la Universitat de València et proposa unir-te a UVemprén Club per a:

  1. Rebre de forma anticipada informació sobre tota l'oferta acadèmica i transversal d'emprenedoria de la Universitat de València i de les jornades tècniques i esdeveniments que organitze el Club.
  2. Rebre assessorament personalitzat per a desenvolupar el teu projecte d'innovació, participant com a mentoritzat en alguns dels programes de mentoring d'UVemprén Club.
  3. Consultar i utilitzar les eines i recursos per a les persones emprenedores que posa a la teua disposició el Club.
  4. Conseguir que el teu projecte d'innovació forme part del banc d'idees de la Universitat de València o que el teu perfil emprenedor isca en el banc de talent de la Universitat de València.

 II. Romandre connectat en la comunitat científica i en traslladar la teua experiència empresarial i contribuir a preaccelerar un projecte d'innovació d'estudiants universitaris.

Si t'animes a formar part del nuestre Club podràs:

  1. Participar com a mentor en els programes de mentoring d'UVemprén Club, donant suport de forma voluntària i segons la teua experiència professional el desenvolupament de les idees o projectes d'innovació de l'estudiantat de la UV.
  2. Formar part del Club de Mentoring de la Universitat de València, disposant de forma gratuïta d'un perfil amb el teu expertise com a emprenedora o emprenedor al web d'UVemprén Club
  3. Rebre informació per a participar, de forma gratuïta, en les jornades tècniques i esdeveniments que organitze el Club orientats a crear una comunitat de directius i persones emprenedores donant suport a la transferència de coneixements i experiència del món empresarial cap a l'estudiantat interessat en aprendre a emprendre.

 

Et recomanem que navegues pel nostre web i disfrutes de tots els avantatges que t'oferim simplement per subscriure't per a rebre informació.