UVemprénUniversitat de València Logo del portal

UVemprén Club naix amb la finalitat de captar talent, formar i connectar a les persones emprenedores de la nostra comunitat universitària i per a dur a terme aquestes tasques cal la implicació del PDI.

La formació del professorat en emprenedoria universitaria es un dels objectius del Club que persegueix la transferència del aprenentatge adquirit al alumant de la Universitat de Valencia. Per a dur a terme aquesta tasca es convoquen ajudes per a facilitar la formació innovadora i de qualitat, així com programes de prestigi en emprenedoria.

Un dels programes que es posa en funcionament des de l'Oficina de Polítiques per a l'Excel·lència (OPEX) es UVemprén-aprèn, una acció consistent en 2 ajudes per a participar en el Berkeley Method of Entrepreneurship Bootcamp del programa "Global Innovation Collider" en la University of Califormia at Berkeley i per a desenvolupar projectes d'innovació educativa en emprenedoria universitària que acosten el coneixement adquirit al estudiantat de la Universitat de València.