UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Benvinguts i benvingudes a UVemprén Club. Aquesta iniciativa naix per a posar en marxa un punt únic d'informació de qualitat sobre l'estratègia institucional de captació de talent universitari, formació en innovació, validació d'idees i projectes d'importància social i per a promoure l'autoocupació i l'emprenedoria com a alternativa laboral.

El CLUB té vocació de servei i suport a les activitats impulsades pels centres i serveis universitaris. En aquest sentit, s'han dissenyat un conjunt d'iniciatives que denominem “Programes UVemprén”, amb els quals es persegueix generar serveis específics i una oferta formativa complementària i transversal en matèria d'emprenedoria.

Com a universitat pública valenciana volem difondre i fomentar la cultura emprenedora en la nostra comunitat universitària, promovent programes acadèmics que contribuïsquen a un nou model socioeconòmic en el territori, més intensiu en coneixement i generador d'ocupabilitat i de productivitat; promovent de forma intensiva iniciatives en matèria d'emprenedoria sostenible, inclusiu, femení, en economia social i del bé comú i en humanitats.

El CLUB està dirigit a:

  1. Personal investigador que vulga obtindre formació i informació sobre les activitats d'emprenedoria universitària i/o contribuir mentoritzant la formació de l'estudiantat.
  2. Emprenedores i emprenedors interessats a col·laborar amb la universitat per a impulsar el seu projecte o a formar part del nostre equip de mentors.
  3. Estudiants i graduats i graduades de la Universitat de València que desitgen aprendre a emprendre.

Si en el futur t'agradaria crear una empresa, impulsar un projecte d'innovació social o si ja disposes d'una bona idea i t'agradaria començar a desenvolupar-la.  La Universitat de València posa al teu abast un ampli ventall de programes formatius, serveis i recursos amb l'objectiu de completar la teua formació amb competències específiques en innovació que contribuïsquen al teu desenvolupament com a professional.

Coneix a continuació els avantatges de formar part del nostre CLUB per a cada col·lectiu, els serveis i activitats que portem a terme i, si ho desitges, registra't ací de manera totalment gratuïta per a informar-te i gaudir de totes elles.