UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Els projectes ApS Multidisciplinaris de l'Aula d'Emprenedoria en Ciències de la Salut amb el patrocini de Santander Universidades presenten les seues activitats en la Facultat de Farmàcia

  • October 4th, 2021
Els projectes ApS Multidisciplinaris de l'Aula d'Emprenedoria en Ciències de la Salut presenten les seues activitats en la Facultat de Farmàcia

El passat 29 de setembre va tindre lloc la jornada informativa dels Projectes ApS Multidisciplinaris (Aula Emprenedoria en Ciències de la Salut) que es duran a terme en el curs acadèmic 2021-2022 en la Facultat de Farmàcia. El projecte ApS és un dels resultats sorgits del programa d'innovació docent UVemprén aprèn de la Universitat de València amb el patrocini de Santander Universidades.

Aquests projectes, vinculats als Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030, són desenvolupats per equips d'estudiants dels cinc graus que s'imparteixen en la Facultat de Farmàcia de la Universitat de València, i tenen el potencial de ser convertits en idees generadores d'empreses socials.

L'acte de presentació va tindre lloc en el Saló de Graus de la Facultat de Farmàcia, amb l'assistència de més de cinquanta persones entre alumnat i professorat. Es va comptar amb la presència dels professors Jesús Blesa, coordinador del projecte ApS Aula Salut; Marisa Ferrándiz, vicedegana d'Estudis de la Faculta de Farmàcia; i Marisa Guillén, membre de l'equip investigador de l'Aula d'Emprenedoria en Ciències de la Salut. A més, quatre grups d'alumnes del Centre van presentar els projectes ApS realitzats al llarg del curs acadèmic 2020-2021. Aquests projectes van ser concebuts per a cobrir necessitats de diversos col·lectius en el col·legi Madre Petra de Torrent, en la localitat de Villanueva de Viver (Castelló) i a Tonga (Camerun). Es va obsequiar a l'alumnat participant amb diversos llibres i publicacions sobre emprenedoria social i disseny de propostes de valor.

El termini perquè l'alumnat interessat puga participar en els projectes ApS multidisciplinaris estarà obert fins al pròxim 15 d'octubre de 2021. Més informació en aquesta adreça de correu electrònic i en aquest vídeo.