UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Oberta la inscripció a l'edició 2023 d'Escola MOTIVEM, dirigida al professorat de la Universitat de València

  • December 3rd, 2022
Oberta la inscripció a l'edició 2023 d'Escola MOTIVEM, dirigida al professorat de la Universitat de València

Ja és possible realitzar la inscripció per a una nova edició d'Escola MOTIVEM, el programa que desenvolupa la Universitat de València en col·laboració amb la Fundació Universitat-Empresa ADEIT, i que té com a objectiu dotar al professorat universitari d'eines per a millorar la creativitat i l'ocupabilitat de l'estudiantat.

Aprendre a estimular la creativitat de l'estudiantat és l'objectiu principal de l'Escola MOTIVEM, un programa dirigit al personal docent investigador i al personal investigador en formació que desenvolupa la Universitat de València en col·laboració amb ADEIT i sota la direcció del Vicerectorat d'Innovació i Transferència a través de la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén).

Podrà sol·licitar una de les 50 places de l'Escola MOTIVEM el professorat i personal investigador en formació amb docència autoritzada durant el curs 2022-2023 de la Universitat de València. De la mateixa manera, se celebraran sessions de formació complementària per a professorat i personal investigador en formació que haja cursat l'Escola MOTIVEM en edicions anteriors.

L'activitat formativa es desenvoluparà entre el 16 de gener i el 20 d'abril de 2023, al llarg de 25 hores i dues fases. En la primera fase (del 16 al 19 de gener i el 20 d'abril) tindrà lloc el programa formatiu, mentre que la segona fase (una vegada iniciada la fase 1 i fins al 5 d'abril) consistirà en la coordinació pràctica de, almenys, un equip en la competició Idees MOTIVEM 2023.

La presentació de la sol·licitud es realitzarà a través de la Seu Electrònica de la Universitat de València. El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al pròxim 18 de desembre de 2022. Tota la informació sobre el programa i el procés d'inscripció es pot trobar en aquest enllaç.