UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Digital Summit 2021

 

La Universitat de València colabora a través d’UVemprén en el  Digital Summit, un esdeveniment referent en l’ecosistema emprenedor de la ciutat de València en el qual participaran entitats emprenedores, startups d’èxit, empreses inversores, organismes públics i altres agents d’aquest ecosistema.

Amb l’objectiu de fer partícip a l’estudiantat de la Universitat de València en aquest esdeveniment, s’ofereixen aquestes pràctiques extracurriculars.
 

PARTICIPACIÓ 

SOL·LICITUDS

  • url Termini de presentació: des del dia 26/11/2021 fins al 10/12/2021

REQUISITS

Les persones sol·licitants, per a resultar admeses en aquesta convocatòria, hauran de complir amb els requisits específics per a realitzar pràctiques externes de la titulació en la qual es troben matriculades.

DOCUMENTACIÓ

  • pdf ANNEX I: Sol·licitud de participació

PROCEDIMIENT

Si estàs interessat/a a formar-te en organitzar esdeveniments en emprenedoria realitzant una pràctica extracurricular, has de realitzar els següents passos:

  1. Emplena la teua sol·licitud de participació en aquest esdeveniment.

  2. Envia -la per la SEU ELECTRÒNICA de la UV amb una instància general dirigida a la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén) mitjançant el tràmit específic UVemprén Digital Summit 2021.


     

  3. Una vegada resolta la selecció de participants, formalitza el teu acord de pràctiques segons el procediment habilitat per la Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València - ADEIT.

OBLIGACIONS DE LES PERSONES BENEFICIÀRIES

L'estudiantat seleccionat, haurà de:

  • Formalitzar la pràctica segons el procediment establit per la Fundació ADEIT.
  • Assistir al 100% de la formació, que té una durada de 4 hores i que es farà abans del començament de l'esdeveniment.
  • Assistir a l'esdeveniment en l'horari indicat, seguir, en tot cas, les instruccions donades pel personal de l'organitazació i obtenir-ne una valoració positiva de la persona supervisora en l'organització.
  • Presentar una memòria de pràctiques una vegada finalitzat l'esdeveniment.