Logo de la Universitat de València Logo Centre d'Idiomes UV Logo del portal

El Centre d’Idiomes de la Universitat de València presenta la seua oferta d'anglés B1 i B2 per a la Universitat d’Estiu de Gandia

  • 5 五月 de 2023

Gandia ha presentat una nova edició de la Universitat d’Estiu de Gandia amb novetats al costat del Centre d’idiomes de la Universitat de València. Enguany, es commemora la 40 edició sota el lema "40 anys d'eficàcia social universitària” i per primera vegada, la Universitat d’Estiu oferirà 12 microcredencials universitàries en diferents àrees del coneixement i a més, cursos intensius d'anglés.

En concret, el Centre d'Idiomes es trasllada a la Universitat d’Estiu per a oferir cursos d'anglés de B1 i B2. Es tracta de cursos intensius de 60 hores el mes de juliol que van destinats a la preparació dels exàmens de Cambridge PET i First. Enguany, com a novetat, el Centre d'Idiomes de la Universitat de València és, TAMBÉ a GANDIA, centre examinador dels exàmens CAMBRIDGE.

En el Centre d’Idiomes de la UV hem pensat en l'estudiantat i ja no és necessari acudir al Centre a matricular-se, ja que hem habilitat la matrícula en línia amb passarel·la de pagament. Matricular-se en un curs és molt senzill, simplement entra en el següent enllaç i inscriu-te.

És important emplenar i adjuntar totes les dades que demanen. Concretament, adjuntar el NIF/NIE/ Passaport i un PDF amb la relació que es té amb la Universitat de València (per exemple, si eres alumne de la UV, hauràs d'adjuntar la matrícula de 2022/23 per a poder beneficiar-te dels descomptes).

Pedro Morillo, director del Centre d’Idiomes UV, destaca que “amb aquesta iniciativa la Universitat aterra finalment amb formació presencial de primer nivell en llengües a Gandia, donant totes les facilitats per a poder cursar de manera intensiva classes d'anglés que permetran, a més, realitzar les proves oficials d'acreditació Cambridge, de la mà del CdI”.

Aquesta nova proposta és “una oferta complementària que ve a enriquir la nova etapa iniciada pel Centre Internacional de Gandia”, segons ha anunciat la vicerectora de Cultura de la Universitat de València, Ester Alba.

La informació completa i la inscripció als cursos la pots trobar a la secció de CAMPUS DE GANDIA.