UVSostenibilitat,UVSostenibilitatUniversitat de València,Universitat de València Logo del portal

Projecte “OBJECTIU CAMPUS SOSTENIBLE”

  • 12 de maig de 2022

Col·laborem amb CERAI en el desenvolupament del projecte “OBJECTIU CAMPUS SOSTENIBLE” a la Universitat de València, amb l'objectiu de promoure la transició cap a una alimentació sostenible. Apostem per continuar treballant per a millorar la nostra realitat i us demanem ajuda per a això, seguim!

Què mengem en la universitat? Es pot millorar l'alimentació al campus? 
Quins impactes té la nostra alimentació i com mitigar-los o eliminar-los? 
Qui decideix sobre l'alimentació en la UV? Quins criteris s'estan seguint per a contractar els serveis d'alimentació: cafeteries, màquines expenedores…? Es té en compte la sostenibilitat ambiental, social, econòmica...?

Aquestes i moltes altres preguntes són les que tractarem de contestar al llarg d'aquest projecte de dos anys (2022-2023). Per a començar amb tota la força et demanem que ens ajudes contestant aquesta xicoteta enquesta que ens servirà per a saber on estem en l'actualitat. Moltes gràcies per la teua ajuda. 

https://ir.uv.es/lp085YU

I aprofitem per a convidar-te a participar en totes les activitats que anirem organitzant: cursos, xarrades i activitats de dinamització del Mercat. Segueix-nos a través del  butlletí on anirem informant de tot (https://cerai.org/)

Gràcies per endavant i ens trobem molt prompte 
per a continuar millorant l'alimentació al campus!