UVdocència:UVdocènciaUniversitat de València Logo del portal

PRIMERS AUXILIS-RCP, ALIMENTACIÓ SALUDABLE (POBLACIÓ GENERAL, EMBARÀS I MENOPAUSA). VACUNACIONS

Target PAS, PDI
Method of impartition Presential
Language Spanish
Total duration 15
Presential duration 15
Program Continuing education
Training modality Course
Academic course 2025-2026
Edition 01
Training plan year 2025
Start date of the course 22/10/2025
End date of the course 11/11/2025
Registration start date 09/09/2025
Registration end date 18/09/2025
Sessions
Session Start date and time End date and time Aula Location
1 22/10/2025 09:00 22/10/2025 13:00 Aula PB SFPIE Lifelong Learning and Educational Innovation Service (SFPIE)
2 28/10/2025 16:00 28/10/2025 20:00 Aula PB SFPIE Lifelong Learning and Educational Innovation Service (SFPIE)
3 05/11/2025 09:00 05/11/2025 12:30 Aula PB SFPIE Lifelong Learning and Educational Innovation Service (SFPIE)
4 11/11/2025 16:00 11/11/2025 19:30 Aula PB SFPIE Lifelong Learning and Educational Innovation Service (SFPIE)
Professional profile of the recipients
PAS i PDI de la Universitat de València
Selection criteria

Es seleccionaran les persones participants d'acord amb els criteris següents:

• Per a aquells cursos que tinguen requisits específics, s’ha de comprovar que efectivament les persones sol·licitants els reuneixen.

• S’atorgarà preferència a les peticions d'aquelles persones sol·licitants que no hagen realitzat cursos de característiques semblants en els últims tres anys.

• Així mateix, s’atorgarà preferència a aquells que no hagen realitzat cursos de formació en els últims tres anys.

• En cas d'empat entre sol·licitants en aplicació dels anteriors criteris, caldrà ajustar-se al rigorós ordre d'entrada de les sol·licituds (dia i hora de presentació)

UV Faculty
  • Navarro Bellido, Josefa
  • PAS-E.T.M. Prevencio
Ver ficha
Non-UV faculty

Patricia Breto Barrera

Dietista.

Contents

• Vacunacions:

  • Recomanacions de vacunació (actualitzacions).
  • Vacunació Internacional (recomanacions).

• Primers auxilis:

  • Cremades, ferides, hemorràgies.
  • Actuació en situacions crítiques: crisi epilèptica, hipoglucèmia, parada cardiorespiratòria.

• Factors de risc cardiovascular: hipercolesterolèmia, obesitat, hipertensió, diabetis, sedentarisme, tabaquisme, estrès…

  • Reanimació cardiopulmonar (teoria i pràctica).
  • Utilització del desfibril·lador.

• Alimentació en diferents estats Fisiològics: Embarasso-Menopausa
 Alimentació i emocions.
• Hàbits alimentaris saludables:

  • Com menjar de manera saludable?
  • Falsos mites en l'alimentació.
  • Dietes miracle.
Competencies to be developed

 

- Coneixements sobre hàbits de vida saludables.
- Alimentació en els diferents estats fisiològics.
- Nocions bàsiques de primers auxilis.
- Actuació en situacions crítiques d'emergència.
- Consells al viatger. Vacunacions

Criteria and procedure for evaluation of the activity

 

Assistència, com a mínim, al 85% del total de les hores i fer les tasques obligatòries fixades en el programa o encomanades per el/la tutor/a o professor/a, (inclou una prova d'avaluació final).

Inscription