UVdisabilityUniversitat de ValènciaGeneral Foundation Logo del portal

Sensibilització, formació i voluntariat

L’objectiu d’aquest programa és potenciar que la comunitat universitària i les institucions de la societat prenguen un paper actiu en la inclusió de les persones amb discapacitat.

Per a aquesta comesa, des d’UVdiscapacitat promovem accions d’informació, formació i assessorament i divulgació sobre l’àmbit de la discapacitat alhora que fomentem la participació del voluntariat universitari.

Les accions dutes a terme són:

  • Sensibilització/formació de la comunitat estudiantil sobre continguts relacionats amb la discapacitat.
  • Informació i difusió de noticies i esdeveniments d’interés, i convocatòries de beques específiques per a l’estudiantat amb discapacitat.

Iniciar relació amb diversos organismes, associacions, fundacions i altres agents socials, a fi de col·laborar conjuntament per afavorir una actitud positiva devers la inclusió de les persones amb discapacitat

Voluntariat:

 

Si ets estudiant/a de la UV, pots col·laborar participant en el voluntariat donant suport a estudiants/tes amb discapacitat perquè s’adapten a la vida universitària, facilitant-los així el seu pas per aquesta.

Les accions en què pots col·laborar són:

  • Adaptació de material: revisió de texts, relleu, escaneig de llibres...
  • Suport acadèmic: presa d’apunts.
  • Tasques de sensibilització.
  • Col·laboració amb altres entitats externes a la UV.

Mitjançant la teua col·laboració com a voluntari/a tindràs la possibilitat d’obtenir crèdits ECTS, que podràs incorporar a l’expedient acadèmic.

Si estàs interessat/da en participar en el voluntariat, pots omplir el formulari d’inscripció del costat.