Universitt d'Estiu de GandiaUniversitat de València Logo del portal

Vandana Shiva serà l'encarregada de pronunciar la conferència inaugural de la 37 UEG que porta per lema "Viratge a la sostenibilitat"". Shiva és un referent en l'ecofeminisme. El seu treball busca situar les dones i l'ecologia en el centre del desenvolupament modern. 

En aquesta conferència la filòsofa i escriptora índia parlarà sobre com estan sorgint noves malalties infeccioses, com el coronavirus, a causa de la destrucció dels boscos i la biodiversitat. La pèrdua de biodiversitat del sòl i en l’agricultura està generant malalties pandèmiques cròniques. La combinació de les diferents pandèmies està fent augmentar el riscs de coronavirus i impactant en l’ODS 3. Vandana Shiva mostrarà que la biodiversitat està relacionada amb tots els ODS i explicarà que els coneixements i experiències de les dones i l’educació per a la biodiversitat ens poden ajudar a assolir tots els ODS, especialment l’1, el 2 i el 3. 

Aquesta conferència serà en anglès subtitulada.

Year/Edition 2020  / 37
Start date and time 20/07/2020 13:30
Closing date and time 20/07/2020 14:00
Duration 1 hora
Price Gratuïta
Place

www.uv.es/ueg

Activity type Conferences
Modality Online open
Language English
Addressed to Estudiants. Públic en general
Coordinate/Present

Carme Melo, directora del Centre Internacional de Gandia de la UV

Goals

Vandana Shiva plantejarà com la pèrdua de biodiversitat en els sòls, en les granges i en els intestins està conduint a una pandèmia de malalties cròniques. La combinació d’questos factors està incrementant els riscos del Coronavirus i soscavant el ODS 3 (Garantir una vida sana i promoure el benestar per a tots i totes en totes les edats).


A més, mostrarà com la biodiversitat està vinculada o connectada a tots els ODS, i com l'experiència de les dones i l'educació en biodiversitat poden ajudar a aconseguir tots els objectius, especialment els ODS 1, 2 i 3 que són els referits a la fi de la pobresa, la fam zero i la salut i el benestar.

Participants

Vandana Shiva, física, filòsofa i escriptora índia. Activista en favor de l'ecofeminisme. 

Additional Information