UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Uns estudiants caminen per una de les facultats de la UV.
Webinar 'Estudis d'inserció laboral dels egressats i les egressades de la UV'

La Universitat de València, mitjançant el seu servei d’ocupació, porta anys treballant per a promoure, a través de diferents línies d’actuació, la inserció laboral del seu estudiantat així com millorar les seues possibilitats professionals.

Precisament, amb la finalitat de mesurar la qualitat professional de les persones egressades per la UV, UVocupació realitza estudis periòdics dels Graus i els Màsters ofertats per la Universitat. Aquests estudis presenten una sèrie d’indicadors que, fins ara, han sigut difosos amb informes globals dels resultats generals i per titulació.

Amb aquest motiu, es va elaborar l’aplicació EstiL, una eina creada en Power BI per a visualitzar ràpidament i de manera interactiva els principals resultats.

La periodicitat dels estudis s’ha centrat en l’anàlisi de dues promocions. A partir d’aquest curs acadèmic, l’objectiu serà obtindre els mateixos coneixements sobre els processos d’inserció laboral, però de manera encara més rigorosa i actualitzada amb l’anàlisi anual cada promoció.

Sobre aquesta qüestió i unes altres relacionades amb l’Àrea d’Estudis d’Inserció tractarà el pròxim webinar organitzat per UVocupació, que s’oferirà en obert a tota la comunitat universitària (no requereix inscripció prèvia) dimecres, 21 d’abril, a les 12 hores, mitjançant la plataforma BlackBoard Collaborate.

Hi intervindran la vicerectora d’Ocupació i Programes Formatius, Adela Valero; la directora d’UVocupació, la professora Marisa Quintanilla; la coordinadora del servei, María José Torres; la coordinadora de l’Àrea d’Estudis d’Inserció, Mª Carmen Bas; i el tècnic de l’Àrea, Faisel Montañana.

 

Data 21 d’abril de 2021 de 12:00 a 13:00. Dimecres.

 
 
Lloc de realització

Online

 
Organitza

Universitat de València

Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius

Fundació General de la Universitat de València

UVocupació.

https://www.uv.es/uvocupacio

 

Contacta uvocupacio@uv.es

 
Més informació