MENÚ
Universitat d'Estiu de Gandia
 
 
 
Inauguració de la 38 edició

Les autoritats acadèmiques i locals presidiran l'acte inaugural que donarà inici a aquesta 39 edició de la Universitat d'Estiu de Gandia.

+ info
 

L'oferta acadèmica d'enguany tracta de donar resposta al moment crucial en què ens trobem, marcat per la incertesa que provoquen els conflictes bèl·lics, el canvi climàtic, l’esgotament de recursos, el COVID o l'auge dels totalitarismes.

+ info
 

Amb les “Converses amb...” la Universitat d’Estiu de Gandia busca establir un espai de reflexió i debat amb autors i autores de reconegut prestigi per a, des de distints àmbits, reflexionar sobre aquests canvis i aquells que estan per vindre.  

+ info
 

El Jardí de la Casa de la Marquesa acollirà actuacions musicals i teatrals obertes a la ciutadania en general. La música en valencià i el teatre seran els protagonistes de la programació preparada enguany. 

+ info
 

Notícies

Gran acollida de la 39 Universitat d'Estiu de Gandia
26/07/22

La 39 UEG ha acabat amb un balanç més que positiu per part de l'organització. Vora 350 persones s'inscrigueren en els 13 seminaris ofertats a la part acadèmica. A més, les activitats obertes comgregaren nombrós públic destacant la conferència inaugural impartida per Manuela Carmena que va reunir...

Segueix-nos

Troba'ns

Manteniu premuda la tecla Ctrl mentre us desplaceu per apropar o allunyar el mapa

Galeria d'imatges