UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Els ciutadans de la comarca són també un públic fonamental per al Centre de Gandia, ja que des d’ací considerem que l’objectiu de la universitat no és tan sols oferir formació i generar coneixements sinó també realitzar cultura.

El Centre de Gandia compta amb una àmplia activitat cultural que permet fer de la cultura un actiu econòmic per a tota la comarca. El CG té firmat un acord amb l´Orquestra Filharmònica de la Universitat de València pel que se celebren quatre concerts a l´any coincidint amb l´arribada de cada nova estació.

A més, sovint se celebren conferències, taules rodones, presentacions de llibres i debats sobre temes d’actualitat i interés universitari.

Recentment, el CG ha signat un acord amb l´Acadèmia Valenciana de la Llengua. Acord pel qual s´ha creat l´Espai Valencià de Cultura que programa mensualment activitats a Gandia.

A més, el CG participa en l´Espai d´Economia. Un espai de reflexió política i econòmica creat juntament amb el diari Levante, el campus de Gandia de la UPV, el Fòrum del Diàleg i l´Institut Ignasi Villalonga.

A tot això,  cal sumar les activitats culturals i lúdiques que s´organitzen durant la Universitat d´Estiu.