UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

V Setmana de l'Ètica: Mens sana in corpore sano, el benestar del treballador

La setmana del 5 al 8 d’abril la Facultat d’Economia de la Universitat de València acollirà la 5ª Setmana de l’Ètica, organitzada pel Col·lectiu d’Estudiants per la Facultat d’Economia Ètica (CEFDEE) i la Facultat d'Economia, sota el lema “Mens sana in corpore sano: el benestar del treballador en l’empresa”. Aquesta iniciativa s’emmarca en el projecte “FdE Ètica: formant a futurs professionals amb ètica” i pretén acostar a la comunitat universitària la reflexió entorn a la dimensió ètica de l’empresa.

Aquesta edició comptarà amb José María Peiró, Catedràtic Emèrit de Psicologia Social de la Universitat de València, qui impartirà la conferència inaugural “Benestar dels treballadors en les empreses: implicacions ètiques”. A més, comptarà amb una gran varietat de tallers pràctics en mindfulness, motivació y compromís, la felicitat del treballador, l’aprenentatge i les competències, o l’empoderament i la capacitat de delegar. Finalment, la programació inclou una conferència sobre moda sostenible a càrrec de l’empresa Clotsy, una taula redona sobre emprenedoria i ètica, una conferència sobre bon govern corporatiu i perspectiva ètica empresarial, l’entrega de premis del I Concurs de Videocasos d’Ètica Empresarial, i una conferència sobre com trobar el teu lloc de treball ideal. Si participes en quatre o més activitats, rebràs un certificat d’assistència.

Consulta el programa complet en el següent enllaç: https://www.cefdee.com/v-semana-de-la-%C3%A9tica

Pots inscriure’t en les activitats programades per a la 5a Setmana de l’Ètica en el següent enllaç: https://forms.gle/RHNP3UNogKx9eZXp9

Anima’t a viure l’experiència de la 5a Setmana de l’Ètica! Si tens cap dubte, escriu-nos a fdeetica@uv.es.

 

Període de l'esdevenimentDe 5 d’abril de 2022 a 8 d’abril de 2022. Dimarts, dimecres, dijous i divendres de 09:00 a 13:30.

 
 
Lloc de realització

Sala Sánchez Ayuso, Facultat d'Economia de la Universitat de València. Av. Tarongers, s/n. València, Espanya; i online.

 
Organitza

Col·lectiu d'Estudiants per la Facultat d'Economia Ètica (CEFDEE) i Facultat d'Economia de la Universitat de València.

 

Contacta fdeetica@uv.es

 
Més informació