UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Portada del llibre
AlumniUV: Club de Lectura Quijote
Presencial

El Club de Lectura Quijote analitza a l'abril la novel·la 'Piedra, papel y tijera' de Maxim Ósipov

 

9 Abril /  18:00 a 19:00 h

Lloc Sala Gonzalo Montiel - Centre Cultural La Nau (Universitat, 2)

Adreçat a AlumniUV Premium

Inscripció gratuïta (actualment el grup està complet encara que pots apuntar-te a la llista d'espera), https://go.uv.es/TSi4eN2

 

Millor Llibre de Contes-Narrativa Breu dels Premis TodosTusLibros 2022.

Els deu delicats relats d'aquest llibre retraten a persones corrents de la Rússia postsoviètica –mèdics, mestres d'escola, polítics locals, delinqüents comuns– els camins dels quals es creuen, de manera natural encara que impredictible, en atmosferes grises però dotades d'un singular encant. Maxim Ósipov se serveix de la seva experiència com a cardiòleg en el modest hospital on passa consulta per a crear unes històries plenes de compassió, lirisme i enganyosa senzillesa que recorren el subtil camí que va de l'individual al col·lectiu.

Com en una comèdia negra chejoviana −al cap i a la fi Chéjov també va ser mèdic−, en aquestes pàgines conviuen la corrupció i la violència quotidiana amb l'humor, la tendresa i la promesa de redempció. Ósipov pobla les seves narracions de personatges variats i gràcies a una extraordinària capacitat d'observació ens fa partícips de les seves tragèdies i frustracions, però també de moments de sublim epifania i bellesa. Els contes que componen aquest volum, escrits entre 2009 i 2017, l'han confirmat com un dels més destacats autors de la literatura russa contemporània.

 
Període de l'esdeveniment:

Data De 25 de març de 2024 a 8 d’abril de 2024. 24h. Tots els dies.

 
  • 9 d’abril de 2024 de 18:00 a 19:00. Dimarts.
 
 
Lloc de realització

Sala Gonzalo Montiel (Centre Cultural La Nau)

Universitat, 2

Valencia (46003)

 
Organitza
 

Contacta alumniuv@uv.es