UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Corre sense resistències! Carrera popular universitària 5 de novembre
Corre sense resistències! Carrera popular universitària

La inscripció és gratuïta i estarà oberta fins a les 14 hores del dimecres 1 de novembre. La carrera consistirà en una volta de 5 km i se celebrarà el diumenge 5 de novembre a les 9 hores al Campus de Burjassot.

photocall

Sota el lema: 'Corre sense resistències', el diumenge 5 de novembre, tindrà lloc la 3ª edició d'una carrera que se celebrarà en moltes universitats de tota Espanya alhora.

La carrera se celebra amb motiu del Dia Europeu per a l'Ús Prudent dels Antibiòtics. La Universitat de València, a través de les seues Facultats vinculades a les Ciències de la Salut i en col·laboració amb UVesports, s'ha adherit a la iniciativa del Ministeri de Sanitat del Pla Nacional enfront de la Resistència als Antibiòtics (PRAN).

Es tracta d'una prova no competitiva de 5 km que es pot realitzar corrent o marxant, per gent de qualsevol edat. En el cas de la UV, l'eixida i la meta estaran situades al carrer Hernán Cortés de Burjassot enfront de la Facultat de Farmàcia.

 

botón inscripción

Lliurament de dorsals:

  • Consergeria de la Facultat de Medicina i Odontologia, Campus de Blasco Ibáñez (Av. Blasco Ibáñez, 15) el dijous dia 2 de novembre de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores.
  • Consergeria de la Facultat de Farmàcia, Campus de Burjassot (C/ Hernán Cortés, 15) el dijous dia 2 de novembre de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores.
  • El diumenge es pot recollir també en el hall de la Facultat de Farmàcia des de les 8 a les 8.30 hores.

La propagació de les infeccions causades per bacteris que són resistents als antibiòtics constitueix una de les amenaces més greus a les quals s'enfronta la salut pública. L'augment de la resistència als antibiòtics es deu a diversos factors, però l'ús inapropiat i indiscriminat d'aquests medicaments és un dels quals més contribueixen a l'aparició d'aquest fenomen.

Es tracta d'un problema global que afecta tant la salut humana com a l'animal. Estudis recents revelen que la resistència antimicrobiana s'ha convertit en una de les principals causes de mort a tot el món, per damunt de malalties com la sida i la malària. A Europa, al voltant de 33.000 persones moren cada any a conseqüència de les infeccions hospitalàries causades per bacteris resistents. A Espanya són al voltant de 4.000, el quàdruple de morts que les causades per accidents de trànsit.

Posa el teu granet d'arena en la lluita contra la #ResistenciaAntibióticos #CorreSinResistencias

 
Període de l'esdeveniment:
  • De 30 d’octubre de 2023 a 1 de novembre de 2023. Dilluns, dimarts i dimecres de 00:00 a 14:00.
  • 5 de novembre de 2023 de 09:00 a 11:00. Diumenge.
 
 
Lloc de realització

Carrer Hernán Cortés de Burjassot enfront de la Facultat de Farmàcia

 
Organitza

Universitat de València.

https://www.uv.es/uvesports

 

Contacta servei.esports@uv.es

 
Més informació