UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Imatge gràfica del Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria de Ciències de la Salut.
Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria de Ciències de la Salut 2022

La Universitat de València, a través del Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius, organitza el Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria de Ciències de la Salut el dia 3 de març, que se celebrarà de 9 a 14 hores, en modalitat presencial al Campus de Blasco Ibáñez, amb la col·laboració de quatre facultats: Infermeria i Podologia, Psicologia i Logopèdia, Medicina i Odontologia, i Fisioteràpia.

Està prevista la participació d’una trentena d’empreses i entitats, entre les quals, associacions, col·legis professionals, empreses públiques i privades, administracions, ONG, hospitals, que instal·laran els seus estands a la Facultat de Medicina i Odontologia, la qual també acollirà l'activitat acadèmica.

Aquest és un encontre especialitzat en matèria laboral i eixides professionals que pretén facilitar el contacte personal entre empreses/entitats/institucions i estudiantat per tal de promoure l’ocupació universitària de qualitat, especialment en el sector sanitari.

UVocupació recomana que, davant la possibilitat d’interacció directa amb les organitzacions participants en el fòrum, les persones en cerca activa d’ocupació revisen el currículum, preparen una breu presentació d’elles mateixes i busquen informació sobre les empreses, sobretot, d’aquelles que puguen ser del seu interés professional.

Inscripció oberta en el web del Fòrum.

 

Data 3 de març de 2022 de 09:00 a 14:00. Dijous.

 
 
Lloc de realització

Plaça Darwin (av. Blasco Ibáñez), junt al Rectorat

 
Organitza

Universitat de València

Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius

Fundació General de la Universitat de València

UVocupació

Amb la col·laboració de les facultats d'Infermeria i Podologia, Psicologia i Logopèdia, Medicina i Odontologia, i Fisioteràpia..

 

Contacta uvforo@uv.es

 
Més informació