UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Grans Llibres de Management

Grans Llibres de Management és un programa pensat per a acostar als seus assistents a algunes de les obres fonamentals de la direcció d'empreses. El focus del programa està en una visió pràctica de l'Humanistic  Management, mostrada a través de textos que poden ser útils per al creixement de les persones en el lloc de treball i contribuir al seu desenvolupament humà ple.


Trobades disteses, per a tots els públics, en els quals s'incita a la reflexió i el diàleg al voltant de grans lectures de Management. Un acostament als continguts d'obres que podrien considerar-se com a fonamentals a l'hora de comprendre i afrontar situacions quotidianes en l'àmbit de la direcció d'empreses; i les seves implicacions, no només a nivell professional, sinó també personal, familiar i social.


OBJECTIU

Té com a principal objectiu desenvolupar la capacitat per a pensar globalment, aprenent a integrar sabers que permeten comprendre millor els problemes fonamentals als que ens enfrontem avui dia en l'àmbit de l'organització d'empreses, i a trobar les millors solucions, posant en primer lloc a les persones.


DIRIGIT A

Está dirigit a directius, professionals, acadèmics i estudiants que desitgen fomentar i desenvolupar en les seves organitzacions un enfocament de direcció humanista, que els ajude a aprofundir en les claus que fonamenten l'èxit d'una organització en el llarg termini, el seu acompliment sostenible i el seu creixement, basat en la pràctica habitual de principis ètics.


METODOLOGIA

Les sessions tenen una durada màxima d'una hora on un ponent convidat presenta els aspectes fonamentals del llibre en vint minuts. Una vegada finalitzada l'exposició, a través d'una sèrie de fragments seleccionats de l'obra,  i amb cinc preguntes, s'estableix un diàleg entre els assistents.


* Els participants inscrits, rebran un breu document (2 pàg.) amb aquest material per a poder llegir amb antelació a la sessió.

 

 

 

 

Data 3 de novembre de 2022 de 19:00 a 20:30. Dijous.

 
 
Lloc de realització

Facultat d'Economia. Sala Ignasi Villalonga, 1er pis, i online

 
Organitza

Cátedra de Ética empresarial IECO-UV.

 

Contacta pausp1997@hotmail.com

 
Més informació