UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Dona amb ordinador. Jornades per a la igualtat de gènere digital
Inscripció oberta per a les V jornades per a la igualtat de gènere digital
Híbrid

Online (streaming via Youtube) i presencial: 17 de maig de 2024, a partir de les 10:00 del matí. Inscripció oberta fins a 10:00h del 17, inici de l'esdeveniment

 

La Càtedra de Bretxa Digital de Gènere signada entre la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme i la Universitat de València (UV) impulsa una sèrie d'activitats per a reduir les diferències d'accés, formació i ocupació quant a ús de tecnologies de la informació i la comunicació (TICs) entre homes i dones. 

Dins d'aquest objectiu, la Càtedra organitza anualment unes jornades en les quals visibilitzar la situació de Bretxa Digital de Gènere en la Comunitat Valenciana i analitzar els reptes per a aconseguir tancar aquesta bretxa.

 

PROGRAMA

La jornada constarà d'una presentació per part de directora de la Càtedra, Anabel Forte Deltell, dels resultats obtinguts en 2023, i unes ponències convidades a càrrec de:

  • Regina Monsalve. Enginyera Agrícola, CEO de Naturvera i Presidenta del Col·legi d'Enginyers Tècnics Agrícoles i Graduats de València i Castelló fins a 2023.
  • Óscar David Sánchez. Enginyer i especialista en direcció de projectes d'innovació en Salut, Biotecnologia i TIC, i impulsor de la startup Pleyad.
  • Silvia Rueda Pascual, Enginyera Informàtica i Doctora per la Universitat de València, és Vocal Assessora en el Gabinet de la ministra de Ciència, Innovació i Universitats i Directora de la Unitat de Dones i Ciència en el Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats.

Finalitzarà amb una taula redona per part dels ponents i moderada per Kristin Suleng (Fundació Parc Científic de la Universitat de València), que explorarà les experiències i perspectives de líders en les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), enfocades a la integració d'una perspectiva de gènere en la innovació i el lideratge per a ajudar a tancar la Bretxa Digital de Gènere.

DATES:

Del 8 de maig de 2024 al 16 de maig de 2024. 24h. (INSCRIPCIÓ)

Esdeveniment: Divendres 17 de maig de 2024 de 10.00 a 13.00. 

 
Període de l'esdeveniment:

Data De 8 de maig de 2024 a 16 de maig de 2024. 24h. Tots els dies.

 
  • 17 de maig de 2024 de 10:00 a 13:00. Divendres.
 
 
Lloc de realització

Auditori Marie Curie del Parc Científic de la UV

C/ del Catedràtic Agustín Escardino Benlloch, 9

Paterna,Valencia (46980)

 
 
Organitza

Càtedra de Bretxa Digital de Gènere UV. Participen i col·laboren: GVA (Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme), Observatori de Bretxa Digital. Parc Científic UV..

https://www.uv.es/gencatic

 

Contacta gencatic@uv.es

 
Més informació
 
Tiquets

Preu: 0€

Comprar entrades