UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Cartell informatiu convocatòria UVemprén SALUT
Obert el termini de la convocatòria UVemprén SALUT

Obert el termini per a sol·licitar la teua beca Santander Universitats per a participar en el programa UVemprén SALUT amb 3.000€ en premis i la possibilitat d'aconseguir 2 crèdits ECTS de participació universitària.

Ja pots realitzar la inscripció per a participar en el programa UVemprén SALUT, el hackathó de generació d'idees que organitza UVemprén gràcies al conveni de col·laboració amb Santander Universitats.

UVemprén SALUT és un concurs de generació d'idees, que té com a objectiu especialitzar l'oferta formativa complementària en matèria d'emprenedoria, promovent activitats que permeten a l'estudiantat de grau, màster i doctorat de la Universitat de València adquirir un nivell avançat de formació per a generar idees de negoci en tots els àmbits de la salut, orientats a millorar el benestar i la qualitat de vida de les persones. 

Esta convocatòria consisteix en:

  • Un taller intensiu en innovació per a capacitar a l'estudiantat a generar idees de negoci i projectes emprenedors innovadors de triple impacte en tots els àmbits de les ciències de la salut, orientats a la millora del benestar i la qualitat de vida de les persones.
  • Tres premis econòmics de 1.000€ als millors projectes emprenedors.

Les sessions es duran a terme dins de la III Setmana de l'Emprenedoria, des del dimarts 28 de novembre fins al dijous 30 de novembre en horari de vesprades, sent el divendres 1 de desembre, al matí, quan es realitzarà el lliurament de premis als guanyadors.

Si vols ampliar la informació sobre la convocatòria pots trobar-la ací.

Si vols ampliar la informació sobre la III Setmana de l'Emprenedoria pots consultar la programació ací.

 

Període de l'esdevenimentDe 19 d’octubre de 2023 a 9 de novembre de 2023. Tots els dies de 10:00 a 23:59.

 
 
Lloc de realització

Facultat de Medicina i Odontologia

 
Organitza
 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació