UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Emprenedor en la seua oficina
Oberta la inscripció al programa UVemprén StartUP PIMe amb 60 places gratuïtes
Presencial

La UV i Santander Open Academy oferixen 60 places gratuïtes per a formar al seu estudiantat en competències bàsiques d'emprenedoria dins del Programa PIMe

 

Vols saber què és això de l'emprenedoria? Tens una idea de negoci però no saps per on començar? El Programa Intercampus de Motivació Empresarial (UVemprén StartUP PIMe) et dona les claus per a començar la teua marxa dins del món de l'emprenedoria.

És un programa que et permet adquirir coneixements bàsics en competències emprenedores, aplicant una metodologia àgil que t'ajudarà a guiar-te en el disseny i llançament d'un nou producte o servici empresarial, i és finançat per Santander Open Academy.

No es requerixen coneixements ni experiència prèvia en la gestió de negocis i/o creació d'empreses, només ganes d'aprendre i divertir-se.

Esta formació que es realitzarà durant 4 dissabtes en horari de demà, té una duració de 25 hores i oferix la possibilitat de reconéixer un crèdit ECTS de participació universitària. A més, l'assistència a este curs t'obri les portes a poder realitzar l'examen de coneixements, vàlid per a obtindre el Certificat de competències emprenedores de la Universitat de València.

No t'ho penses més i entra ací si necessites més info o si vols saber com inscriure't.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 08/04, no deixes passar esta oportunitat!

 

Període de l'esdevenimentDe 29 de febrer de 2024 a 8 d’abril de 2024. Tots els dies de 10:00 a 23:59.

 
 
Lloc de realització

Edifici Instituts d'Investigació

C/Serpis 29

Valencia (46022)

 
Organitza
 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació