UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Grup d'estudiants-guia en l'edició 2023
S’obri el termini per a les inscripcions a les Visites a la Universitat 2024
Presencial

Visites a la Universitat de València. Programa Conèixer.

 

Del 10 al 31 de gener estarà obert el termini d’inscripció a les Visites a la Universitat del programa Conèixer la Universitat, una iniciativa adreçada a l’estudiantat de segon de batxillerat i d’últim curs de cicles formatius de grau superior que desitge conèixer les titulacions que es poden cursar a la Universitat de València (UV). A més, també podran conèixer els serveis i els recursos que la UV posa a l’abast del seu estudiantat.

Les Visites a la Universitat tindran lloc els dies 19, 21, 23, 27 i 29 de febrer als campus de Blasco Ibáñez, Burjassot i Els Tarongers. A més, enguany, com a novetat, s’incorpora també la possibilitat de visitar el campus d’Ontinyent, on poden cursar-se els graus d’ADE, Mestre/a en Educació Infantil, Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i Infermeria. En aquest cas, les visites tindran lloc el 22 de febrer.

Les Visites a la Universitat són una iniciativa del Vicerectorat d’Estudis que organitza el Servei d’Informació i Dinamització d’Estudiants (Sedi), conjuntament amb tots els centres i serveis de la Universitat de València.

 

Data De 10 de gener de 2024 a 31 de gener de 2024. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Tots els centres de la Universitat de València

Av. Menéndez y Pelayo, s/n. Aulari III

València (46010)

 
Organitza

Vicerectorat d'Estudis. Servei d'Informació i Dinamització (Sedi) amb la col·laboració de tots els centre de la UV..

https://www.uv.es/sedi

 

Contacta coneixer@uv.es

 
Més informació