UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

VII Fòrum de Turisme
VII Fòrum de Turisme

El 27 de setembre és el dia oficial fixat en el calendari de les Nacions Unides per a destacar el valor social, cultural, polític i econòmic del turisme. Amb motiu d'aquesta celebració, la Facultat d'Economia se sumarà un any més al Dia Mundial del Turisme amb una nova edició de forTUR_VLC, Fòrum de Turisme.

La Facultat d'Economia de la Universitat de València ofereix el Grau en Turisme, el Doble Grau Turisme-ADE i el Màster en Direcció i Planificació del Turisme. Per la seua part, l'Institut d'Economia Internacional ofereix el Doctorat en Economia Internacional i Turisme. En aquest sentit es compta amb un valuós planter de professors i investigadors al voltant del sector turístic, des de disciplines tan variades com l'economia, el màrqueting o les noves tecnologies, per esmentar algunes. És per això que ens considerem un terreny idoni des del qual dotar de solvència acadèmica a les reflexions sobre el turisme.

El Fòrum de Turisme pretén aconseguir dos objectius:

  • Consolidar a la UV-FdE i en concret als estudis de grau, postgrau i doctorat en Turisme com el referent acadèmic dins del sector
  • Familiaritzar als estudiants amb les empreses i institucions més rellevants del sector turístic, així com fer-los partícips de les més recents àrees de reflexió i investigació

forTUR_VLC s'ha convertit efectivament en un espai de referència en l'àmbit acadèmic del turisme per al nostre territori. L'esdeveniment allotja en un mateix fòrum a investigadors, empreses, institucions i estudiants interessats en el sector turístic.

Pots consultar el programa en el següent enllaç: https://ir.uv.es/economia/forTUR22

 

Data 27 de setembre de 2022 de 09:00 a 17:30. Dimarts.

 
 
Lloc de realització

Facultat d'Economia

 
Organitza

Facultat d'Economia .

 

Contacta fac.economia@uv.es

 
Més informació