UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Fragment de l'obra de Ramon Muntaner. Chronica, o descripcio dels fets, e hazanyes del inclyt Rey Don Iaume Primer... e de molts de sos descendents. En Valencia: en casa de la viuda de Ioan Mey Flandro, 1558. Universitat de València. Biblioteca Històrica. BH R-1/76.
Visita guiada a l’exposició ‘Les dones a la impremta valenciana’

La visita guiada a l’exposició ‘No tan invisibles. Les dones en la impremta valenciana’ és una activitat organitzada per Alumni UV en col·laboració amb el Centre Cultural La Nau i el Voluntariat Cultural UV. Requereix inscripció gratuïta ací i està prevista el dia 17, a les 17 hores.

La mostra, que s’exhibeix a la Sala Duc de Calàbria fins al 8 de gener de 2023, ofereix al visitant un recorregut des de l’arribada de la impremta a València fins a l’actualitat amb les dones impressores com a protagonistes. Dones a les quals podem conéixer ara, després d’haver estat ocultes durant segles, gràcies a la recerca del bibliòfil i erudit José Enrique Serrano Morales, plasmada en la seua obra ‘Reseña histórica en forma de diccionario de las imprentas que han existido en Valencia desde la introducción del arte tipográfico en España hasta el año 1868’.

 
Període de l'esdeveniment:

Data De 7 de novembre de 2022 a 16 de novembre de 2022. 24h. Tots els dies.

 
  • 17 de novembre de 2022 de 17:00 a 18:00. Dijous.
 
 
Lloc de realització

Sala Duc de Calàbria. Centre Cultural La Nau (c/ Universitat 2, València). Inscripció online

 
Organitza

Universitat de València

Fundació General de la Universitat de València

Alumni UV

Amb la col·laboració de:

Centre Cultural La Nau

Voluntariat Cultural UV.

https://www.uv.es/alumniuv

 

Contacta alumniuv@uv.es

 
Més informació