UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Guia Conèixer
Visites a la Universitat del programa Conèixer

Els dies 13, 14, 16 i 17 de febrer, la Universitat de València obri les seues portes a estudiants de batxillerat i de cicles formatius que volen conèixer l’oferta de titulacions i les instal·lacions i els serveis de la Universitat. Són les Visites a la Universitat, del programa Conèixer, que enguany tornen a la presencialitat.

L’alumnat visitant és rebut pels guies del programa Conèixer, estudiants universitaris que els acompanyen en una visita guiada per les principals instal·lacions de cada facultat o escola: aules, laboratoris, zones comunes, biblioteca, etc. A més a més, cada centre de la Universitat ofereix xarrades informatives, a càrrec del seu professorat, per tal d’explicar l’oferta de graus. L’alumnat visitant també s’emporta una guia sobre els graus del centre del seu interés, amb informació general sobre l’accés i l’admissió a la universitat.

Les Visites a la Universitat del programa Conèixer, que impulsa el Vicerectorat d’Estudis i coordina el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), es realitzen simultàniament en els díhuit centres de la Universitat. Compten amb la participació del personal docent i investigador, el personal d’administració i serveis i l’estudiantat.

 

Període de l'esdevenimentDe 13 de febrer de 2023 a 17 de febrer de 2023. Dilluns, dimarts, dijous i divendres de 09:00 a 14:00.

 
 
Lloc de realització

Universitat de València

 
Organitza

Servei d'Informació i Dinamització.

https://www.uv.es/sedi

 

Contacta coneixer@uv.es

 
Més informació