UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Jornada d'informació en l'edició 2023
XXVIII Jornada d’Informació per a professionals de l’orientació
Presencial

Programa Conèixer la Universitat.

 

La XXVIII Jornada d’Informació de la Universitat de València, adreçada a professionals de l’orientació i a equips directius de centres de secundària, se celebrarà dimecres, 31 de gener de 2024, a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia. Del 13 de desembre al 23 de gener està obert el termini d’inscripció a la pàgina del programa Conèixer la Universitat 2024.

Mar Venegas serà l’encarregada d’impartir la conferència principal titulada Orientar per a la igualtat: educar les relacions afectivosexuals en Secundària. Venegas és professora del Departament de Sociologia i vicerectora d’Igualtat, Inclusió i Compromís Social de la Universitat de Granada. És doctora en Sociologia i Experta en Gènere i Igualtat d’Oportunitats i les seues àrees d’investigació se centren en la Sociologia de l’Educació i els Estudis de Gènere i Sexualitat.

El programa de la Jornada d’Informació es completa amb la taula d’experiències Coneixes la carrera de...? Graus per descobrir, moderada per Isabel Vázquez, vicerectora d’Estudis de la UV; la presentació de Baula, programa pilot d’acompanyament de l’estudiantat de primer, a càrrec d’Alícia Villar, delegada de Trajectòries Acadèmiques de la UV, i la intervenció d’Antoni Gil, coordinador general de l’Accés del Sistema Universitari Valencià.

La Jornada d’Informació forma part de Conèixer la Universitat, un programa del Vicerectorat d’Estudis de la Universitat de València que coordina el Servei d'Informació i Dinamització (Sedi). 

 
Període de l'esdeveniment:

Data De 13 de desembre de 2023 a 23 de gener de 2024. 24h. Tots els dies.

 
  • 31 de gener de 2024 de 09:00 a 14:00. Dimecres.
 
 
Lloc de realització

Facultat de Medicina i Odontologia (Aula Magna)

Av. Blasco Ibáñez, 15

València (46010)

 
Organitza

Servei d'Informació i Dinamització (Sedi).

https://www.uv.es/sedi

 

Contacta coneixer@uv.es

 
Més informació