UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Actualització ensenyament/aprenentatge en Història, Història de l’art i Geografia

  • 4 de gener de 2016

El Servei de Formació Permanent de la Universitat de València va oferir des de gener de 2016 una sèrie de cursos adreçats al professorat no universitari. A Gandia es va impartir un curs sobre actualització en l´ensenyament/aprenentat de l´història, la història de l´art i la geografia.

El febrer d'eixe any, en concret els dies 3, 10 i 17, al Centre de Gandia de la Universitat de València es va impartir el curs Actualització ensenyament/aprenentatge en Història, Història de l’art i Geografia dirigit al professorat de primària, ESO i Batxillerat.
La idea d´aquest curs, que tenia una durada de 10 hores, era acostar al professorat a les noves perspectives didàctiques en història, història de l´art i geografia així com identificar nous mètodes i tècniques.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies