UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Carta de la directora del Centre a l'alumnat d'Unimajors

  • UVGandia
  • 30 de març de 2020
Image de la noticia
A la imatge, una classe de la Universitat dels Majors aquest curs

Benvolguts/des alumnes del Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València,

És un plaer per a mi dirigir-me a vosaltres i presentar-me com la nova Directora del Centre Internacional de Gandia. M’haguera agradat presentar-me personalment però malauradament la situació excepcional que vivim no ho ha permès. 

Com ja se us ha comunicat, des del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat i la Direcció del Centre Internacional de Gandia, hem decidit de manera conjunta amb les persones responsables de la resta de seus del programa UNISOCIETAT-UNIMAJORS, ajornar la docència dels cursos així com les conferències mensuals per a quan finalitze el confinament. No sabem en quina data es produirà la fi d’aquest període de reclusió ni si, arribat el moment, les circumstàncies tant internes de la Universitat de València com externes permetran reprendre les classes durant aquest curs acadèmic o si haurem de posposar per al curs següent la finalització de les assignatures interrompudes i conferències programades.

No obstant, crec que en aquests moments difícils és important que la Universitat estiga al vostre costat i per aquest motiu he demanat al professorat que us ha impartit classe aquest curs que, de forma voluntària, us envie a través de l’Aula Virtual qualsevol tipus de material relacionat amb les assignatures del programa o que puga ser d’interès per a vosaltres. La resposta per part del professorat ha sigut molt positiva i confie que al llarg dels pròxims dies aniran compartint diferents materials.

Així mateix, a través de la nostra pàgina web i de les xarxes socials, seguirem enviant-vos tot allò que considerem que puga ser del vostre interès. Malgrat que el Centre de Gandia està tancat de manera indefinida, tot l’equip continuem treballant des dels nostres domicilis per a garantir el bon funcionament del programa UNIMAJORS i tindre-ho tot preparat per al moment en què es normalitze la situació.

Us desitge molta salut i que passeu aquests dies de la millor manera possible.

Salutacions cordials,

Carme Melo

Directora del Centre Internacional de Gandia