UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

El Centre Internacional de Gandia participa en la Jornada de benvinguda de La Nau Gran

  • UVGandia
  • 12 de setembre de 2023
Image de la noticia

Dilluns 11 de setembre es va celebrar en el Centre Cultural La Nau la jornada de benvinguda de La Nau Gran en la que va participar el Centre Internacional de Gandia per a presentar l'oferta de la Nau Gran Gandia. La jornada va comptar amb la presència de la Rectora de la UV, Mavi Mestre, i la Vicerectora de Cultura i Societat, Ester Alba.

El centre cultural La Nau va acollir, dilluns 11 de setembre, una jornada de benvinguda de La Nau Gran. Es va tractar d'una jornada informativa i festiva en la que va participar el Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València per presentar l'oferta formativa de La Nau Gran Gandia.

En aquesta jornada participaren, a més, altres serveis de la Universitat com el Centre d'Idiomes, la Unitat d'igualtat, UVSostenibilitat, el Voluntariat Cultural, el Servei de Biblioteques o el Servei d'Esports. La idea era realitzar una mostra d'allò que la Universitat ofereix a l'estudiantat major de 50 anys.

La jornada, de caràcter lúdic, va incloure, a més, visites guiades als espais més significatius del Centre Cultural La Nau a càrrec del Voluntariat Cultural, una declamació de poemes a càrrec de Miguel García Casas, responsable del taller de declamació de l’associació Amics de La Nau Gran així com una  actuació del Taller de Teatre de Gent Gran UV.

L'acte va finalitzar amb els parlaments de la delegada de la rectora per a programes Universitat-Societat, MªDolores Pitarch, la Vicerectora de Cultura i Societat, Ester Alba, i la Rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre.