UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Informació important sobre el programa de la Universitat dels Majors

  • UVGandia
  • 27 de març de 2020
Image de la noticia

La situació d'alarma sanitària en que ens trobem ha obligat a la suspensió de l'activitat acadèmica, cultural i lúdica presencial en la nostra institució acadèmica afectant plenament al programa de la Universitat dels Majors impartit a Gandia. A continuació, la carta que el Vicerector de Projecció Territorial i la Directora del Centre de Gandia han remés als estudiants. La nostra consigna sempre serà la mateixa: primer les persones.

Des del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat de la Universitat de València ens dirigim a vosaltres amb el motiu de la pandèmia provocada pel COVID-19 i el consegüent estat d'alarma decretat per les autoritats. Una situació que ens obliga a paralitzar tota activitat acadèmica, cultural i lúdica presencial en la nostra institució acadèmica. Així ho ha manifestat la Magnífica Rectora, la professora Mavi Mestre. Una paràlisi que, pel confinament domiciliari decretat, afecta directament al programa UNISOCIETAT-UNIMAJORS, en el qual participeu.

Després de les decisions preses fins al moment, així com les que previsiblement s'adoptaran en pròximes dates per les autoritats estatals, autonòmiques i acadèmiques competents, i tenint en compte les singularitats del programa UNISOCIETAT-UNIMAJORS (com són la formació de persones majors, la presencialitat, la universalitat, la diversitat de seus i els recursos disponibles), en la reunió de treball extraordinària mantinguda amb els responsables de cadascuna de les 12 seus del programa (directora del Centre Internacional de Gandia, director del Campus d´Ontinyent, caps d'iniciatives de Requena, Riba-roja de Túria, Quart de Poblet, Paterna-La Canyada, Benetússer, Massamagrell, Bétera, L´Eliana, Alzira i Cullera), s'han decidit de forma consensuada, i una vegada estudiades totes les opcions possibles, les següents accions:

a) Retardar la docència dels cursos de Unisocietat-Unimajors així com les conferències mensuals per a quan finalitze el confinament, sempre que les circumstàncies tant internes de la Universitat de València com externes ho permeten.

b) Intentar proporcionar a l’estudiantat durant el període de confinament aquells materials acadèmics que complementen la seua formació, relacionats amb els mòduls impartits o amb continguts d'interès per a la comunitat universitària d'aquest programa.

Ens trobem en un escenari general de gran incertesa que requereix de la nostra institució acadèmica la màxima responsabilitat amb el nostre alumnat i professorat. Com ha assenyalat en reiterades manifestacions la Rectora de la Universitat de València, en primer lloc prevalen les persones i el seu benestar.

L'equip humà format pel Vicerectorat de Projecció Territoria i Societa, integrat per la Unitat de Suport, Caps d´Iniciatives, Centre Internacional de Gandia i Campus d´Ontinyent continuarà treballant i esforçant-se pel bon funcionament i continuïtat del Programa UNISOCIETAT-UNIMAJORS, de la mateixa manera que en cursos anteriors.

Atentament,

Jorge Hermosilla, Vicerector de Projecció Territorial i Societat

Carme Melo, Directora del Centre Internacional de Gandia