UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Oberta la inscripció al curs "(De) construint la música"

  • UVGandia
  • 13 d’octubre de 2020
Curs (De) construint la música

La propera setmana tindrà lloc a Gandia el Concert d'Obertura de curs de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València. Enguany, de nou, arriba acompanyat d'aquest curs que busca proporcionar a l'alumnat els coneixements bàsics en el camp del llenguatge harmònic i l'audició musical que els permeta escoltar "d'una altra manera" el concert. Com a novetat, aquesta edició se celebrarà en línia, la inscripció s'obrirà demà.

L'Àrea d'activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat de València, el CEFIRE Gandia i UVGandia organitzen aquest curs que tindrà lloc del 19 al 22 d'octubre. Com a novetat, enguany, aquest curs s'impartirà en línia. Tot i això, les persones interessades podran acudir al Centre de Gandia de la Universitat on s'habilitarà una sala en la que es podran seguir les sessions. Demà dimecres 14 s'obrirà la inscripció del curs que serà gratuïta. 

El curs començarà el proper dilluns 19 d'octubre a les 18h amb la sessió de César Cano qui comentarà la peça "Ámbito de metal". Dimarts dia 20, la directora de l'Orquestra Filharmònica de la UV, Beatriz Fernández, analitzarà la 4a simfonia de G. Mahler. La última sessió teòrica serà dimecres 21 i estarà a càrrec dels tècnics del CEFIRE Dani Vidal i Judith Gual i que portarà per títol “Les influències i la influència de G. Mahler”.

El curs culminarà amb la celebració del Concert d'Obertura de Curs de la Universitat de València que tindrà lloc dijous 22 d'octubre a les 20h al Teatre Serrano. L'entrada al concert serà gratuïta però caldrà reservar l'entrada de forma telemàtica tal i com s'informarà en els propers dies. 

 

Llista d'enllaços: