UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Oberta la preinscripció per a la Universitat dels Majors de Gandia

  • 10 de maig de 2019
Image de la noticia

Les persones interessades en preinscriure´s a la Universitat dels Majors poden fer-ho emplenant un formulari en la secretaria del Centre de Gandia de la Universitat de València. Per al curs 2019/2020 hi ha disponibles 70 noves places adreçades a persones amb 50 anys o més.

Interessat per continuar aprenent? Per conéixer noves coses? Fer amics? Tornar a la Universitat? Eixe lloc és la Universitat dels Majors. Dilluns 14 de maig, començà la preinscripció per als alumnes de primer curs de la Universitat dels Majors del Centre de Gandia de la Universitat de València. La preinscripció està oberta fins el 31 de juliol i s´ha de formalitzar a les oficines del CG-UV al carrer Tossal 8 de Gandia.

Aquest és un programa educatiu adreçat a majors de 50 anys amb inquietud per aprendre i motivació per la cultura, que pretén oferir-los l’oportunitat de participar com a estudiants en les activitats pròpies de la vida universitària.

L’únic requisit per accedir-hi és el de l’edat ja que no es necessiten estudis previs. Així, al Centre de Gandia (CG) s’ofereix un itinerari mixt de Ciències Socials i Humanitats que implica 600 hores de classe distribuïdes en tres cursos acadèmics i que es desenvolupen dos dies a la setmana des d’octubre fins a juny. Cadascun d’aquests cursos té programades quatre assignatures, totes elles impartides per professorat especialitzat de la Universitat de València.

En aquest sentit, en primer curs els alumnes reben classes d’Història de l’Art, Geografia, Música i Salut; en segon, de Dret, Filosofia, Sociologia i Història de l’Art a la Comunitat Valenciana; i finalment en tercer, de Psicologia, Literatura Espanyola del segle XX, Història Contemporània i Economia. A més, els alumnes hauran de complementar les hores de classe amb una àmplia varietat d’activitats alternatives de lliure elecció com eixides de camp, cicles de conferències, participació en la Universitat d’Estiu, cursos i seminaris organitzats pel CG, etcètera, que hauran de triar entre el ventall de possibilitats que ofereix el Centre.

La preinscripció roman oberta fins al 31 de juliol i s’ha de realitzar a les oficines de la Universitat de València a Gandia, al carrer Tossal 8. Les persones interessades hauran d’emplenar un formulari i adjuntar una fotocòpia del DNI.