UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Turquesa String Quartet ofereix a Gandia el Concert de Primavera

  • UVGandia
  • 11 de maig de 2023
Concert de Primavera de Gandia, per Turquesa String Quartet al Pati d'Armes del Palau Ducal.
Concert de Primavera de Gandia, per Turquesa String Quartet al Pati d'Armes del Palau Ducal.

La cita va tindre lloc, el passat 10 de maig, al Pati d'Armes del Palau Ducal de Gandia. El concert va tindre accés lliure i formà part de la programació preparada per a commemorar el 40 aniversari de la Universitat d'Estiu de Gandia.

Dijous 10 de maig es va celebrar el Concert de Primavera a Gandia a càrrec del Quartet  de corda 'Turquesa String Quartet', que presentà un programa que incloïa la peça Quartet de corda num 4 en do menor de Ludwig van Beethoven i el Quartet de corda núm.1en sol menor. D18 de Franz Schubert.

Turquesa String Quartet és un quartet de corda format per quatre joves estudiants del Conservatori Superior de Música de València Joaquín Rodrigo. Els seus membres són Miguel Suez i Josep Escandell, violins, Andrea Montagud, viola i Juan Marín, violoncel.

Aquest quartet de corda es va crear al novembre de 2022 amb la intenció de poder tocar en casaments i esdeveniments, a més de poder compartir la seua música amb el públic.

El color turquesa representa la calma, la serenitat, l'amistat, la confiança, la lleialtat… tot el que aquest quartet vol transmetre amb la seua música. A més, és un color que recorda elements de la naturalesa que transmeten pau i alegria, com la mar i el cel.

A part de companys, també són amics amb diferents personalitats que comparteixen una cosa en comú i que els uneix, la música. Tenen moltes ganes de treballar, aprendre i fer música junts i poder compartir tot aquest esforç i dedicació amb el públic.

Llista d'enllaços: