Fòrum d'Ocupació UVUniversitat de ValènciaFundació General UVUVocupació Logo del portal

El Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria de la Facultat de Dret de la Universitat de València i la XIII Jornada sobre Eixides Professionals se celebra dimecres 16 de febrer de 2022. És un esdeveniment organitzat per UVocupació, a través del Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius, en col·laboració amb la Facultat de Dret, el qual tracta d'impulsar l'ocupabilitat dels futurs egressats d'aquest centre. Et recomanem que consultes els següents apartats per tal d'obtindre el màxim partit a aquesta cita amb el món laboral.

 

Et recomanem que consultes els següents apartats per tal d'obtindre el màxim partit a aquesta cita amb el món laboral.

 

 

 

Empreses participants
 • LABORA. Servei Valencià d'Ocupació i Formació
  LABORA ofereix serveis públics gratuïts que faciliten a les persones l'accés, el manteniment i la millora de l'ocupació en condicions d'igualtat; així com satisfer als ocupadors les seues necessitats d'ocupació, en l'àmbit de la Comunitat Valenciana.
 • Sector: Administració pública
  Tipus: Entitat Pública
  Avinguda de Navarro Reverter, 2, 46004, Valencia
 • FUNDACIÓ VALÈNCIA ACTIVA
  La Fundació València Activa del Pacte per a l'Ús de la Ciutat de València - Comunitat Valenciana és una entitat dependent de l'Ajuntament de València i compta amb la participació dels agents econòmics i socials més representatius: UGT, CCOO i la Confederació Empresarial Valenciana. Té la missió d'impulsar i coordinar les polítiques d'ocupació i desenvolupament econòmic local a la ciutat, posicionant i projectant València com una ciutat estratègica i generadora d'ocupació.
 • Sector: Administració pública,Cultura
  Tipus: Entitat Pública
  Avinguda de la Plata, 28, 46013, Valencia
 • ANDERSEN TAX & LEGAL IBERIA
  Andersen és un despatx internacional compost per més de 13.000 professionals i més de 390 oficines a tot el món. A Espanya compta amb un equip multidisciplinari de més de 400 professionals distribuïts en les oficines situades a Madrid, València, Barcelona, Màlaga i Sevilla que donen servei als clients des de totes les àrees del dret dels negocis, com a mercantil, bancari i financer, fiscal, competència, laboral, processal i arbitratge, dret públic i regulador, ciberseguretat, etc.
 • Sector: Serveis jurídics
  Tipus: Titularitat privada
 • BROSETA ABOGADOS
  Som una signatura àgil i flexible. Disposem d'una estructura que ens permet adaptar-nos als entorns més complexos amb proactivitat, i reaccionar davant qualsevol contingència amb l'eficiència que demanda el mercat i el client.
 • Sector: Serveis jurídics
  Tipus: Titularitat privada
  Pascual y Genís, 5. 46002. Valencia
 • GARRIGUES
  Garrigues aposta pel talent jove, en un entorn dinàmic de treball equipe, on pots créixer personal i professionalment. Som una signatura internacional de serveis legals i fiscals que assessora nivell local, regional i global des de tots els angles del dret dels negocis. El major despatx espanyol per facturació i nombre d'advocats. Comptem amb més de 2.000 professionals de 25 nacionalitats en 31 oficines de 4 continents.
 • Sector: Serveis jurídics
  Tipus: Titularitat privada
  Plaza del Ayuntamiento, 29 46002 Valencia (España)
 • GÓMEZ-ACEBO & POMBO ABOGADOS
  Gómez-Acebo & Pombo Abogados es funda l'any 1971 amb la vocació de ser el primer despatx espanyol amb projecció internacional. Pioners a prestar servei a clients estrangers que requerien assessorament en el mercat espanyol i que demandaven excel·lència i proximitat cultural, desenvolupem el nostre propi model fins a constituir-nos hui en una xarxa de despatxos present en les principals ciutats d'Espanya (Madrid, Barcelona, Bilbao, València, Vigo}, així com a Brussel·les, Londres, Lisboa i Nova...
 • Sector: Serveis jurídics
  Tipus: Titularitat privada
  Paseo de la Castellana, 216 - 28046 Madrid
 • ICAV (Ilustre Colegio de Abogados de Valencia)
  ICAV (Ilustre Colegio de Abogados de Valencia) crea una marca feta per i per als seus col·legiats. Un distintiu que naix com a resultat d'una necessitat: Fer-nos més visibles dins d'una societat que busca la millor garantia a l'hora de contractar un servei jurídic. ICAV Col·legiat representa els valors fonamentals de cadascun dels nostres advocats: confiança, protecció i justícia. Orgull de pertinença al món de l'advocacia, distinció del col·lectiu cap a la societat, i identificació dels...
 • Sector: Serveis jurídics
  Tipus: Titularitat privada
  Plaça de Tetuan, 16, 46003 València, Valencia
 • URÍA MENÉNDEZ ABOGADOS
  Uría Menéndez és un projecte de persones. Fundat en els anys quaranta pel professor Sr. Rodrigo Uría González, és una signatura de reconegut prestigi a nivell nacional i internacional. Disposa de 12 oficines en 8 països i forma part de la primera gran signatura iberoamericana d'advocats “Philippi, Prietocarrizosa, Ferrero, DU & Uría”. La presència d'Uría Menéndez a Brussel·les, Londres i Nova York i de la xarxa de relacions privilegiades que manté amb despatxos líders a Europa i la resta del...
 • Sector: Serveis jurídics
  Tipus: Titularitat privada
  C/ Colón, 28 46004 Valencia, Spain
 • PwC
  L'oficina de PwC a València compta amb més de 100 professionals, compromesos a oferir serveis de qualitat en auditoria, assessorament fiscal i legal i consultoria. La signatura treballa per a tota mena de clients, fonamentalment, companyies familiars de caràcter local, multinacionals amb presència a València, així com per al sector públic. Explica'ns què et preocupa i descobreix com podem ajudar-te.
 • Sector: Serveis jurídics
  Tipus: Titularitat privada
  Paseo de la Alameda 35, bis - 6ª y 7ª planta 46023 Valencia, España
 • APAFCV (Asociación Profesional de Asesores Fiscales de la Comunitat Valenciana)
  Des de APAFCV volem facilitar el camí dels joves que comencen la seva marxa professional. Per això, gran part dels nostres esforços, se centren en donar a conèixer la nostra professió en la fase final dels estudiants, oferint-los la possibilitat de realitzar pràctiques en despatxos professionals, tant en les àrees tributàries i comptable, com en la laboral , a través del nostre servei de la Borsa de Treball. Actualment disposem d'ofertes de pràctiques i d'Ocupació, consulta en l'estand físic o...
 • Sector: Tercer sector (Associacions, Fundacions, ONG's)
  Tipus: Titularitat privada
  Av. del Cid, 2, 5º B · 46018 Valencia
 • CEF LEVANTE (Centro de Estudios Financieros)
  Escola de Negocis. Formació postgrau en Àrees RH, Laboral, Fiscal, Direcció d'Empreses, Comptabilitat, Auditoria, Màrqueting, PRL. Universitat a Distància de Madrid (UDIMA).
 • Sector: Educació
  Tipus: Titularitat privada
  C/Alboraya,23 Valencia 46010
 • CERMI CV
  El Comité d'Entitats Representants de Persones amb Discapacitat de la Comunitat Valenciana es va fundar el 9 de juny de 1.999. És la plataforma de representació, defensa i acció de les ciutadanes i ciutadans amb discapacitat de la Comunitat Valenciana i les seues famílies, que conscients de la seua situació de grup social desfavorit, decideixen unir-se a través de les organitzacions en les quals s'agrupen, per a avançar en el reconeixement dels seus drets.
 • Sector: Tercer sector (Associacions, Fundacions, ONG's)
  Tipus: Titularitat privada
  Gran Vía Ramón y Cajal, 13 1ª planta (Edificio ONCE) 46007 València
 • COLEGIO PROFESIONAL DE MEDIADORES DE SEGUROS DE VALENCIA
  El Col·legi Professional de Mediadors d'Assegurances de València és una Corporació de Dret Públic, els seus fins són l'ordenació de la professió, dins del marc legal respectiu, en l'àmbit de la seua competència en benefici tant de la societat a la qual serveixen com dels interessos generals que li són propis.
 • Sector: Tercer sector (Associacions, Fundacions, ONG's)
  Tipus: Titularitat privada
  Micer Mascó, 27 46010 - Valencia (España)
 • CUATRECASAS
  Cuatrecasas és una signatura d'advocats de més de 1.000 advocats i 25 nacionalitats. Cobrim totes les disciplines del dret d'empresa i apliquem el nostre coneixement i experiència des d'una visió sectorial i enfocada a cada tipus de negoci. Comptem amb màxima presència en la Península Ibèrica i una xarxa de 28 oficines en 13 països. La nostra estreta col·laboració amb signatures líders d'altres països ens permet oferir un equip adaptat a les necessitats de cada client i situació. A través de...
 • Sector: Serveis jurídics
  Tipus: Titularitat privada
 • DELEGACIÓ DE DEFENSA VALENCIA
  El Ministeri de Defensa ofereix oportunitats d'ocupació tanta per als ciutadans que vulguen incorporar-se a les Forces Armades així com per a aquells que mantenint la seua condició civil vulguen formar part d'aquest Ministeri. L'oferta de places d'ocupació pública per a personal civil estan desglossades en les categories de personal funcionari, personal laboral i personal estatutari.
 • Sector: Administració pública
  Tipus: Entitat Pública
  Paseo De la Alameda 28 46010 València (València/Valencia)
 • FEBF (Fundación de Estudios Bursátiles y Financieros)
  La FEBF (Fundación de Estudios Bursátiles y Financieros) va nàixer el 20 d'abril de 1990 amb l'objectiu prioritari de donar suport al desenvolupament dels mercats financers valencians i millorar la cultura borsària i financera de les empreses, inversors i intermediaris de la Comunitat. En els seus 30 anys d'existència, la FEBF ha participat en estudis i projectes, complint de l'objectiu fundacional de consolidar a la Comunitat Valenciana com una plaça financera de referència internacional.
 • Sector: Serveis jurídics,Intermediaris Financers
  Tipus: Titularitat privada
  Calle Libreros, 2 y 4 Edificio Palau Boïl d’Arenós 46002 VALENCIA
 • ADVOCACIA GENERAL DE LA GENERALITAT VALENCIANA
  L'Advocacia General de la Generalitat és l'òrgan de l'Administració de la Generalitat que té com a comesa l'assessorament en dret, la representació i defensa en judici de l'Administració de la Generalitat i de les entitats pertanyents al seu sector públic instrumental.
 • Sector: Serveis jurídics,Administració pública
  Tipus: Entitat Pública
  Dirección General. Palau de la Generalitat. Plaza Manises s/n
 • LEXER
  Som el líder independent, tecnològic i integral en serveis legals i de recuperació per a empreses. Lexer és una companyia amb un model de negoci únic en el mercat, oferint un servei integral que abasta totes les fases de recuperació de deute i gestió d'actius immobiliaris, juntament amb els nostres serveis legals de defensa a entitats i procuradoratge. Proveïm de serveis legals i de recuperació als nostres clients mitjançant una organització, professionals i tecnologia excel·lent, que es...
 • Sector: Serveis jurídics
  Tipus: Titularitat privada
  C/. Avellanas, 14 – 46003 Valencia
 • LOZANO SCHINDHELM
  Des de 2005 Lozano Schindhelm li presta assessorament competent i de confiança en assumptes jurídics i fiscals. En tot aquest temps, hem fet molt i contemplem amb satisfacció tot l'aconseguit juntament amb els nostres clients. I sobretot ens alegrem per tot el que ens espera en el futur. Hui, en unió dels nostres socis de l'aliança Schindhelm, estem a la seua disposició més de 230 juristes en 29 oficines (Bilbao, Bolonya, Bratislava, Breslavia, Brussel·les, Bucarest, Budapest, Dénia,...
 • Sector: Serveis jurídics
  Tipus: Titularitat privada
  Conde de Salvatierra 21 - E-46004 Valencia
 • PRIMARK
  Presents a Espanya des de 2006, Primark, és la marca dels amants de la moda a bon preu, és la botiga de referència dels qui busquen les últimes tendències sense sortir-se del pressupost. Actualment compta amb més de 380 botigues repartides per dotze països d'Europa i Amèrica, i a Espanya, som més de 8.000 col·laboradors i comptem amb 55 botigues distribuïdes per tot el territori nacional. Ens trobem en ple procés d'expansió amb obertures de noves botigues, creant nous i més llocs de treball....
 • Sector: Comerç
  Tipus: Titularitat privada
  Calle Gran Vía 32, planta 5. 28013. Madrid.
 • SEGARRA ABOGADOS Y ECONOMISTAS
  Segarra és un despatx multidisciplinari especialitzat en l'assessorament jurídic i econòmic a empreses de tota mena, grandària i nacionalitat. Apostem pel talent i la joventut comptant amb un equip de professionals que busquen l'excel·lència en cadascuna de les seues actuacions
 • Sector: Serveis jurídics
  Tipus: Titularitat privada
  Plaça d'Espanya, 5, 1º, 46007 Valencia
 • TORRECID
  TORRECID és un grup Empresarial Multinacional Globalitzat dedicat a subministrar productes, serveis, solucions i tendències de futur als sectors de la Ceràmica i el Vidre. El Grup Torrecid és present en més de 28 països/regions i amb clients en més de 130 països, tenint la seua Seu Central a l'Alcora – Castelló, a Espanya.
 • Sector: Indústria
  Tipus: Titularitat privada
  Ptda. Torreta S/n – Ctra. Alcora – Castelló 12110 - (L Alcora) - Castellón
 • ADEIT. Fundació Universitat-Empresa. Universitat de València
  Formació, ocupabilitat i emprenedoria són els tres eixos sobre els que treballa ADEIT, la Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València. Oferim programes de postgrau propi i formación continua, practiques, beques, programes d’emprenedoria, seminaris, jornades i congressos. El nostre patronat l’integren representants de la Universitat de València i algunes de les empreses més representatives de la Comunitat Valenciana.
 • CÀTEDRA DE CULTURA EMPRESARIAL DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA
  Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València és un fòrum de talent, coneixement i impulsor de lideratge. Té com a principal suporte el seu Patronat, i la seua missió essencial consisteix a fomentar entre els estudiants la inquietud empresarial i acompanyar durant els primers passos les iniciatives emprenedores sorgides del seu entorn connectant a l'alumnat universitari amb el repte empresarial.
 • Sector: Educació
  Tipus: Entitat Pública
 • UVEMPRÉN
  UVemprén és una estratègia institucional destinada a capacitar en innovació i validar idees i projectes d'importància social per a contribuir al desenvolupament professional i la millora de l'ocupabilitat del seu estudiantat mitjançant programes formatius específics, serveis d'emprenedoria, espais i recursos per a la innovació i una marca atractiva i socialment responsable.
 • Sector: Educació
  Tipus: Entitat Pública
  Campus de Blasco Ibáñez: Carrer Amadeo de Saboya, 4 baix 46010 València; Campus de Tarongers: Edifici d’Instituts d’Investigació. Planta baixa. Despatx B.1. C/Serpis, 29 46022 València
Guia del visitant

Procediments per a participar: Empreses
Si és vostè una empresa o entitat i vol participar en el Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria de la Universitat de València, pot contactar amb l'àrea d'ocupació i emprenedoria perquè l'informem de les condicions d'inscripció.
Les dades de contacte són:Procediments per a participar: Estudiantat
Participar en el Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria de la Universitat de València et proporcionarà la possibilitat de prendre contacte amb entitats interessades en perfils com el teu.
Si ets estudiant/a o titulat/titulada universitari/a, és necessari que t’inscrigues prèviament a la jornada per a obtenir un certificat d'assistència posterior.
En el Fòrum hi haurà xarrades, tallers, taules rodones i un espai amb estands d'empreses.

 

 • Per a participar-hi, és imprescindible que seguisques aquestes instruccions:
 1. Accedeix o registra't al web https://uvocupacio.uv.es/GestionOpal/AreaEmpleo/Index.asp
 2. Entra a l'apartat "Accedir a Fòrums/Jornades d'Ocupació i Emprenedoria" dins la teua fitxa i tria el Fòrum del teu interès
 3. Cal inscriure's en cada esdeveniment del fòrum al qual assistiràs.
 4. Per cada esdeveniment al qual t'hages inscrit, rebràs un correu amb un codi QR que hauràs de mostrar i validar amb el personal d'UVocupació abans de l'inici de cada activitat.
 5. Data límit d'inscripció el 15 de febrer de 2022 a las 20:00h

 

Requisitis per a obtenir el certificat d'assistència al fòrum.S'han d'acomplir tres condicions (totes necessàries)

 1. Entra en la teua fitxa d'UVocupació a través de la web https://uvocupacio.uv.es/GestionOpal/AreaEmpleo/Index.asp. Cal inscriure's i assistir almenys a 1 de les activitats del matí i a 1 de les activitats de la vesprada (especifiques de la teva titulació) propostes en el "Programa":

Activitats matí:

 • 1. Inauguració institucional i Taula redona: Persones amb discapacitat i mercat laboral
 • 2. Taula redona: Eixides professionals en l'àmbit internacional. Unió Europea, diplomàcia, litigació internacional i cooperació al desenvolupament
 • 3. Taula redona: Racó de l'Emprenedoria
 • 4. Taller coaching: Què vols ser de major? Superant límits

Activitats vesprada Grau de Dret:

 • 5. Taula redona: Oposicions i ocupació pública (I): Jutge. Fiscal. Lletrat de l'Administració de Justícia. Notari. Registrador. Advocat de l'Estat
 • 6. Taula redona: Eixides professionals en l'àmbit del Dret: "L'exercici de l'Advocacia i la Procura. Mediació. Assessoria fiscal"
 • 7. Taula redona: Oposicions i ocupació pública (II): Inspector de Treball. Inspector d'Hisenda. Ministeri de Defensa

Activitats vesprada Grau de Ciències Polítiques i de l'Administració Pública:

 • 8. Taula redona: Eixides professionals en l'àmbit de les Ciències Polítiques i de l'Administració Pública (I)
 • 9. Taula redona: Eixides professionals en l'àmbit de les Ciències Polítiques i de l'Administració Pública (II)

Activitats vesprada Grau de Criminologia:

 • 10. Taula redona: Eixides professionals en l'àmbit de la Criminologia
 1. Interaccionar com a mínim amb 10 empreses/entitats situades al hall de la facultat.
 2. Emplenar el qüestionari d'avaluació del fòrum. Desprès del fòrum i en el termini màxim d'una setmana, rebràs un correu per a que emplenes un breu qüestionari d'avaluació de l'esdeveniment. A partir de la data indicada en aquest correu, podràs accedir a un certificat dins la teua fitxa de UVocupació (https://uvocupacio.uv.es/GestionOpal/AreaEmpleo/Index.asp) que podràs lliurar al responsable del teu centre per a obtenir la teua qualificació; del fòrum que rebràs per correu electrònic després de l'esdeveniment. 

 

Requisitis per a obtindre el ticket que dona dret a pícnic: 

Al inici de totes les taules redones, el personal de UVocupació entregarà un “carnet-passaport” per poder visitar posteriorment els estands de les empreses i aquestes segellaran la visita al estand.

Aquells/as alumnes/as que visiten un mínim de deu estands podran recollir a la terrassa de la cafeteria de la Facultat de Dret, un ticket que es donarà dret a un entrepà i beguda que s'entregarà en unes taules disposades a aquest efecte a la terrassa situada en l'extrem de l'edifici departamental.

Per poder recollir aquest ticket, prèviament l’estudiant deurà depositar el passaport segellat per les empreses en l’urna allí instal·lada en horari de 11:00 a 14:45 i se li entregarà el ticket.

Finalitzat aquest horari de recollida de tickets, l’urna per depositar el passaport emplenat estarà instal·lada en l’estand de UVocupacio de 15:00 a 17:00


Itinerari de visita a la web

El web del fòrum d'ocupació està dividit en 7 grans apartats que t'aconsellem que consultes per a no perdre't res.
Guia del visitant
Zona Programa
UVocupació en el Fòrum
L’equip d’UVocupació estarà disponible al seu estand per a oferir informació i resolució de dubtes sobre el funcionament del fòrum.
Oportunitats d'ocupació
Empreses participants
En aquesta zona es troba l'expositor d'empreses i institucions on les persones participants podran consultar la informació que cada empresa i entitat ha facilitat. Per exemple, vídeo corporatiu, un apartat amb documents d’interès etc.
Notícies
Preguntes freqüents

 

 

 

Programa

NOTA 

09:30h-17:00h VISITA ALS STANDS DE LES EMPRESES I ENTITATS 

Lloc:   Hall de la Facultat

Informa't de les oportunitats laborals de les empreses i entitats

Plànol ubicació stands empreses

 

 

Lloc:   Hall de la Facultat (Presencial)

Saló de Graus “Ascensión Chirivella” i Aules 303/ 305/ 314 (streaming)

 

09:00h INAUGURACIÓ INSTITUCIONAL I TAULA REDONA: PERSONES AMB DISCAPACITAT I MERCAT LABORAL

Inauguració institucional a càrrec de representants del centre i de la UV:

 • Mª Vicenta Mestre Escrivà, Rectora de la UV
 • Gabriela Bravo Sanestanislao, Consellera de Justícia, Interior i Administració Pública de la Generalitat Valenciana
 • Francisco Javier Palao Gil, Degà de la Facultat de Dret de la UV

 

Taula redona:

Modera: Mª Dolores Mas, Vicedegana de Qualitat, Formació i Projecció Social

Intervencions:

 • Luis Vañó, President del Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI) Comunitat Valenciana
 • Marisa Quintanilla, Directora UVOcupació
 • Laura Gutiérrez,  Graduada en Dret
 • Vanessa Cordero, Professora de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la Universitat de València

 

 

10:45h TAULA REDONA: EIXIDES PROFESSIONALS EN L'AMBIT INTERNACIONAL. UNIÓ EUROPEA, DIPLOMÀCIA, LITIGACIÓ INTERNACIONAL I NACIONS UNIDES

Modera: Ana Isabel Blanco, Coordinadora de mobilitat de la Facultat de Dret

Intervencions:

 • Exercici professional i oposicions UE: Napoleón Ruiz, Servei Jurídic de la Comissió Europea
 • Oportunitats a la UE: Ana Enguídanos, Cap del Servei de relacions amb la UE de la Generalitat Valenciana
 • Nacions Unides: Jorge Cardona, Catedràtic de Dret internacional públic. Antic membre del Comitè de Drets del Xiquet de Nacions Unides
 • Carrera Diplomàtica: Ignacio Siles, Diplomàtic

 

 

12:00h TAULA REDONA: RACÓ DE L'EMPRENEDORIA

Modera: Rafael Marimón, Vicedegà de Coordinació Acadèmica, Relacions Institucionals i Comunicació

Intervencions:

 • Rafael García, Director de la Unitat d'Emprenedoria, UVEmprén
 • Sonia Sánchez, Empresa Miss-U
 • Miguel Ángel Honrubia, RURALITER
 • Clara Viana, Professora de Dret Penal. Tutora d'equips MOTIVEM. La competició MOTIVEM
 • Nadia Paola Ávila, Doctoranda especialitzada en Dret Tecnològic. Laboratori de LegalTech de la Facultat de Dret

 

 

13:15h TALLER COACHING: QUÈ VOLS SER DE MAJOR? SUPERANT ELS LÍMITS

Presenta: Mª José Torres, Cap de Servei d'UVocupació

 

 

 

GRAU DE DRET

Lloc:   Hall de la Facultat (Presencial)

Saló de Graus “Ascensión Chirivella” i Aula N101 (streaming)

 

16:00h TAULA REDONA: OPOSICIONS I OCUPACIÓ PÚBLICA (I): JUTGE. FISCAL. LLETRAT DE L'ADMINISTRACIÓ DE JUSTÍCIA. NOTARI. REGISTRADOR. ADVOCAT DE L'ESTAT

Modera: Rosario Serra, Vicedegana d'Estudis de Grau en Dret 

Intervencions:

 • Laura Morell, Magistrada-JAT del TSJCV
 • Gonzalo López Ebri, Tinent Fiscal de la Fiscalia Superior de la Comunitat Valenciana        
 • Bárbara Aranda, Advocada de l'Estat. Lletrada en excedència del Consell Jurídic Consultiu de la Comunitat Valenciana
 • Cristina Martínez, Registradora de la propietat
 • Luis Calabuig, Notària de Valencia

 

17:15h TAULA REDONA: EIXIDES PROFESSIONALS EN L'ÀMBIT DE DRET: L'EXERCICI DE L'ADVOCADA I LA PROCURADORA. MEDIACIÓ. ASSESORIA FISCAL

Modera: Fabiola Meco, Vicedegana d' Economia, Planificació i Campus

Intervencions:

 • Lorena Benito, Diputada 8ª de la Junta de Govern de l'ICAV
 • Ana Mir. Advocada i MediadoraCoordinadora del Centre de Mediació de l'ICAV
 • Begoña Mollá, Degana de l'Il·lustre Col·legi de Procuradors de València
 • Carolina Verdés, Vicepresidenta Territorial de València de APAFCV

 

18:30h TAULA REDONA: OPOSICIONS I OCUPACIÓ PÚBLICA (II): INSPECTOR DE TREBALL. INSPECTOR D'HISENDA. MINISTERI DE DEFENSA

Modera: Sergio Villamarín, Coordinador de la Titulació del Grau en Dret

Intervencions:

 • Beatriz Atiénzar, Inspectora d'Hisenda. Administradora de l'AEAT de Torrent
 • Ana R. Salinas, Inspectora de Treball i de la Seguretat Social
 • Tinent Coronel Interventor Jesus de Salvador, Ministeri de Defensa
 • Fernando Bellver, Oposicions  Advocacia de la Generalitat Valenciana

 

 

 

GRAU DE CIÈNCIES POLÍTIQUES I DE L'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA

Lloc:   Aula N401 (presencial)

Presenta: Pilar Hernando, Vicedegana d'Estudis de Grau en Ciències Polítiques i de l’Administració, Investigació i Cultura

 

16:00h TAULA REDONA: EIXIDES PROFESSIONALS EN L'ÀMBIT DE LES CIÈNCIES POLÍTIQUES I DE L'ADMINITRACIÓ PÚBLICA (I)

Modera: Óscar Barberá, Coordinador del Grau de Ciències Polítiques

Intervencions:

 • El Col.legi Oficial de Politologia i Sociologia de la CV: Idoia Arreaza, Exalumna i Vice-degana del COPOLSOCV
 • El Pla de Captació de Talent en l´Administració General de l'Estat: Representant del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública
 • L'accés a la funció pública de la Generalitat Valenciana: Anna López, Exalumna i Directora de Gabinet de Justícia a la GVA
 • La gestió de projectes europeus: Dana Maini, Exalumna i Ajuntament de Quart de Poblet
 • La consultoria de Gestió: Gonzalo Pardo, Professor UV

 

18:00h TAULA REDONA: EIXIDES PROFESSIONALS EN L'ÀMBIT DE LES CIÈNCIES POLÍTIQUES I DE L'ADMINITRACIÓ PÚBLICA (II)

Modera: Pilar Hernando, Vicedegana d'Estudis de Grau en Ciències Polítiques i de l’Administració, Investigació i Cultura

Intervencions:

 • La consultoria política: Alex Comes, La Base
 • La carrera internacional en compliance: J.J. Domingo, exalumne & Solarisbank AG
 • La consultoria internacional: Raquel Jorge, exalumna & Fundació Elcano
 • Les institucions internacionals: Nerea Peris, ex-alumna & Comitè Europeu de Protecció de Dades
 • La carrera acadèmica: Melany Barragán, Exalumna i Professora UV.

 

 

GRAU DE CRIMINOLOGIA

Lloc:   Aula N115 (presencial)

 

16:00h TAULA REDONA: EIXIDES PROFESSIONALS EN L'ÀMBIT DE LA CRIMINOLOGIA

Modera: Javier Guardiola, Vicedegà d'Estudis de Grau en Criminologia i Postgrau 

Intervencions:

 • Sofía Alberca, Cap del Servei de Gestió i Coordinació de les Oficines d'Assistència a les Víctimes del Delicte
 • Octavio Morellà, Degà del Col·legi Oficial de Detectius Privats de la Comunitat Valenciana
 • Juan José Azor, Degà del Col·legi Oficial de Criminòlegs de la Comunitat Valenciana
 • Cristina López, Mediadora, Criminòloga i Directora Màster Universitari en Mediació i Gestió del Conflicte de la Universitat Internacional de València
 • Representant de la Guàrdia Civil
 • Inspector Luis Moreno, Delegat de Participació Ciutadana de la Policia Nacional
 • Inspector Antonio Berlanga, Àrea de Protecció Ciutadana, Formació i  Programes Ocupació de la Policia Local de València

 

Descarregar programa

 

UVocupació

VISITA EL NOSTRE STAND 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’equip d’UVocupació estarà disponible al seu stand durant tota la jornada per a oferir informació i resolució de dubtes sobre el funcionament del fòrum.

 

 

 

 

 

UVOCUPACIO TREBALLANT PEL TEU FUTUR 

 

 

 

 

RECURSOS PER A MILLORAR L'OCUPABILITAT

 

 

 

 

 

 

       

 

 

                                                 

 

 

CURSOS AMB CRÈDITS 2021-2022 

Oportunitats d'ocupació

Pots trobar aquestes i més oportunitats laborals en la nostra web           

 

 

Oportunitat laboral

Ubicació

     
1. ABOGADO/A GENERALISTA VALENCIA
2. AGENTE PROFESIONAL DE SEGUROS VALENCIA (provincia)
3. ASESOR/A COMERCIAL, CONTRATO EN PRÁCTICAS VALENCIA
4. BECA TRAVELINGUA 2022 ESTRANGER
5. AGENTE PROFESIONAL DE SEGUROS VALENCIA (provincia)
6. ASESOR/A FISCAL  VALENCIA
7. TÉCNICO/A DE NOTIFICACIONES JUDICIALES VALENCIA
8. ABOGADO/A PROCESAL BANCARIO VALENCIA
9. ABOGADO/A EJECUCIONES HIPOTECARIAS VALENCIA
10. AUXILIAR FISCALIDAD (CON INGLÉS Y FRANCÉS) TEULADA (ALICANTE)
11. GESTIÓN DEPARTAMENTO LABORAL VALENCIA (provincia)
12. RESPOSANBLE DE ADECUACIONES Y MANTENIMIENTO DE ACTIVOS INMOBILIARIOS VALENCIA (provincia)
13. ASESORIA FISCAL Y CONTABLE EN VALENCIA VALENCIA (provincia)
14. TITULADO/A CON MÁSTER EN DIRECCIÓN Y ADMINISTRACIÓN DE EMPRESA VALENCIA (provincia)
15. ESPECIALISTA EN IRPF VALENCIA (provincia)
16. RESPONSABLE DE RRHH  VALENCIA (provincia)
17. FISCAL Y CONTABLE VALENCIA (provincia)
18. GENERALISTA RRHH  VALENCIA (provincia)
19. ABOGADO/A VALENCIA (provincia)
20. ASESOR/A FISCAL VALENCIA (provincia)
21. ABOGADO/A RECIÉN TITULADO/A ÁREA FISCAL VALENCIA (provincia)
22. AUDITOR/A VALENCIA (provincia)
23. BUSINESS CONTROLLER DE DPTO FINANCIERO VALENCIA (provincia)
24. RESPONSABLE DE ADMINISTRACIÓN VALENCIA (provincia)
25. GESTOR/A DE CONTROL DE GESTIÓN VALENCIA (provincia)
26. TÉCNICO/A RRHH VALENCIA (provincia)
27. TÉCNICO/A DE SELECCIÓN Y DESAROLLO VALENCIA (provincia)
28. TÉCNICO/A DE COMPENSACIÓN Y BENEFICIOS VALENCIA (provincia)
29. TÉCNICO/A DE LICITACIONES SECTOR LIMPIEZA VALENCIA (provincia)
30. OPEN INNOVATION SPECIALIST COMUNIDAD VALENCIANA
31. TÉCNICO/A RRHH VALENCIA
32. DEPARTAMENTO LABORAL ASESORÍA VALENCIA (provincia)