Fòrum d'Ocupació UVUniversitat de ValènciaFundació General UVUVocupació Logo del portal

El Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València se celebra el dia 31 de març de 2022. És un esdeveniment organitzat per UVocupació, a través del Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius, en col·laboració amb la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació , el qual tracta d'impulsar l'ocupabilitat dels futurs egressats d'aquest centre.

 

Et recomanem que consultes els següents apartats per tal d'obtindre el màxim partit a aquesta cita amb el món laboral.

 

 

 

Empreses participants
 • LABORA
  LABORA ofereix serveis públics gratuïts que faciliten a les persones l'accés, el manteniment i la millora de l'ocupació en condicions d'igualtat; així com satisfer als ocupadors les seues necessitats d'ocupació, en l'àmbit de la Comunitat Valenciana.
 • Sector: Administració pública
  Tipus: Entitat Pública
  Avinguda de Navarro Reverter, 2, 46004, Valencia
 • FUNDACIÓ VALENCIA ACTIVA PACTE PER L'OCUPACIÓ
  La Fundació València Activa del Pacte per a l'Ús de la Ciutat de València - Comunitat Valenciana és una entitat dependent de l'Ajuntament de València i compta amb la participació dels agents econòmics i socials més representatius: UGT, CCOO i la Confederació Empresarial Valenciana. Té la missió d'impulsar i coordinar les polítiques d'ocupació i desenvolupament econòmic local a la ciutat, posicionant i projectant València com una ciutat estratègica i generadora d'ocupació.
 • Sector: Administració pública,Cultura
  Tipus: Entitat Pública
  Avinguda de la Plata, 28, 46013, Valencia
 • ACTIVA ACTIVIDADES FORMATIVAS
  Som una empresa d'implantació nacional, amb 30 anys d'experiència en l'àmbit dels serveis educatius, dedicada a l'organització i desenvolupament d'activitats que reforcen i complementen la formació de l'alumnat. Hem adaptat els serveis i productes a les necessitats dels nostres clients i de la realitat social de cada moment i oferim una àmplia oferta d'activitats tant presencials com en línia, dirigides a totes les edats.
 • Sector: Educació
  Tipus: Titularitat privada
  Avda. de Portugal 39 1ºC. 26001 Logroño, La Rioja
 • BIG TRANSLATION AGENCY
  BigTranslation destaca per ser una agència que garanteix traduccions natives, gràcies a la seua gran comunitat de milers de traductors residents al país de la seua llengua materna. Som un partner clau en la internacionalització de negocis i ens especialitzem en els àmbits del eCommerce, màrqueting, retail, i turisme, entre altres sectors.
 • Sector: Comerç
  Tipus: Titularitat privada
  Av.Paret del Patriarca, S/N Pol.Ind.Moncada III 46113 - Valencia Spain (Europe)
 • CFP VERGE DE CORTES SOROLLA
  El CFP Verge de Corts València i el CFP Verge de Corts Sorolla són Centres concertats-privats i privats de Formació Professional de Grau Mitjà i de Grau Superior, pertanyen al Grup Educatiu i Formatiu Verge de Corts, un grup que compta amb més de 28 anys d'experiència en el sector d'Educació i Formació. El nostre pla de futur és mantindre i millorar la nostra professionalitat, per a aconseguir el compliment de la nostra missió i ampliar l'oferta formativa, per a continuar estant sempre en...
 • Sector: Educació
  Tipus: Titularitat privada
 • PERIÓDICO DE AQUÍ
  El Grup El Periódico de Aquí va nàixer al novembre de 2010 i està present amb edicions impreses gratuïtes a València, La Ribera Alta, La Ribera Baixa, Camp de Morvedre, l'Horta Nord, l'Horta Sud, Camp de Tria, La Plana d'Utiel-Requena, La Serrana, Alt Palància-Alt Millars, així com PDFs de 32 pàgines descarregables gratuïtament de les províncies d'Alacant i Castell. Gestionem 4 webs Elperiodicodeaqui.com, que inclou tres edicions provincials; Viuvalencia.com dedicada a l'oci, cultura,...
 • Sector: Mitjans de comunicació
  Tipus: Titularitat privada
  Avenida Fausto Caruana 37-3000 46520 Puerto de Sagunto (Valencia)
 • INSERTA EMPLEO (Fundació ONCE)
  Inserta Empleo naix en 2009 amb el ferm compromís d'incloure a les persones amb discapacitat en l'entorn laboral. La formació i ocupació de qualitat amb expectatives a llarg termini, i el suport a l'autonomia personal són les màximes d'aquesta nova entitat sense ànim de lucre que prossegueix amb la filosofia de la Fundació ONCE basada en el suport a un col·lectiu en risc d'exclusió social al qual ha aconseguit obrir les portes d'un futur prometedor.
 • Sector: Tercer sector (Associacions, Fundacions, ONG's)
  Tipus: Entitat Pública
  Pasaje Ventura Feliu, 15. Entresuelo ; 46007-Valencia
 • LINGUISTIC FACTORY
  Linguistic Factory, S. L., es resumeix en el seu lema “we make chatbots work” i que obeeix a oferir un concepte de negoci que es basa en el “disseny i entrenament avançat d'assistents virtuals o/i Chatbots amb IA adaptats i personalitzats a les necessitats de cada empresa i a les demandes dels seus clients per a assegurar una gestió eficient i un excel·lent funcionament”.
 • Sector: Informàtica
  Tipus: Titularitat privada
 • SAMC (Societat Anònima de Mitjans de Comunicació de la Comunitat Valenciana)
  La Societat Anònima de Mitjans de Comunicació és l'empresa pública encarregada d'exercir el servei de radiodifusió i televisió d'àmbit autonòmic, de Titularitat de la Generalitat Valenciana, en virtut de la Llei 6/2016. Depén de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació i presta l'oferta i la difusió dels continguts a través de la plataforma que engloba mitjans digitals, televisió i ràdio, tots ells sota la marca À Punt. Emet íntegrament en valencià.
 • Sector: Mitjans de comunicació
  Tipus: Entitat Pública
  Centre de Producció de Programes de Burjassot, Polígon Accés Ademús, s/n, 46100,Valencia.
 • STEPV (Sindicat de Treballadores i Treballadors d'Ensenyament del País Valencià)
  Som un sindicat de classe, valencià, autònom, assembleari, plural, feminista, ecologista i progressista_ de treballadores i treballadors de l’Ensenyament del País Valencià que va nàixer el 1976 dels moviments de professorat que compartien una forta vocació unitària, pluralista, participativa i democràtica. A més, de la concepció de l'educació com a l'eina fonamental per transformar la societat. STEPV-Iv adopta, una concepció de la democràcia sustentada en “una persona, un vot”. La nostra...
 • Sector: Tercer sector (Associacions, Fundacions, ONG's)
  Tipus: Titularitat privada
 • WOZTELL SANUKER
  WOZTELL és una plataforma conversacional en el núvol on gestionar les converses entre la teva empresa i els teus clients a través de xat en viu, missatges push i automatitzacions amb chatbots.
 • Sector: Informàtica
  Tipus: Titularitat privada
  Avenida Cortes Valencianas, 10, 1 Izquierda, 46015 Valencia
 • UVEMPRÉN
  UVemprén és una estratègia institucional destinada a capacitar en innovació i validar idees i projectes d'importància social per a contribuir al desenvolupament professional i la millora de l'ocupabilitat del seu estudiantat mitjançant programes formatius específics, serveis d'emprenedoria, espais i recursos per a la innovació i a una marca atractiva i socialment responsable.
 • Sector: Educació
  Tipus: Entitat Pública
  Campus de Blasco Ibáñez: Carrer Amadeo de Saboya, 4 baix 46010 València; Campus de Tarongers: Edifici d’Instituts d’Investigació. Planta baixa. Despatx B.1. C/Serpis, 29 46022 València
Guia del visitant

Procediments per a participar: Empreses
Si és vostè una empresa o entitat i vol participar en el Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria de la Universitat de València, pot contactar amb l'àrea d'ocupació i emprenedoria perquè l'informem de les condicions d'inscripció.
Les dades de contacte són:Procediments per a participar: Estudiantat
Participar en el Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria de la Universitat de València et proporcionarà la possibilitat de prendre contacte amb entitats interessades en perfils com el teu.
Si ets estudiant/a o titulat/titulada universitari/a, és necessari que t’inscrigues prèviament a la jornada per a obtenir un certificat d'assistència posterior.
En el Fòrum hi haurà xarrades, tallers, taules rodones i un espai amb estands d'empreses.

 

 • Per a participar-hi, és imprescindible que seguisques aquestes instruccions:

 1. Accedeix o registra't al web https://uvocupacio.uv.es/GestionOpal/AreaEmpleo/Index.asp

 2. Entra a l'apartat "Accedir a Fòrums/Jornades d'Ocupació i Emprenedoria" dins la teua fitxa i tria el Fòrum del teu interès

 3. Cal inscriure's en cada esdeveniment del fòrum al qual assistiràs

 4. Per cada esdeveniment al qual t'hages inscrit, rebràs un correu amb un codi QR que hauràs de mostrar i validar amb el personal d'UVocupació abans de l'inici de cada activitat

 

 

Requisits per a obtenir el certificat d'assistència al fòrum. S'han d'acomplir tres condicions (totes necessàries)

 1. Entra en la teua fitxa d'UVocupació a través de la web https://uvocupacio.uv.es/GestionOpal/AreaEmpleo/Index.asp

Cal inscriure's i assistir a 3 de les 4 activitats proposades en el "Programa":

​Activitats matí:

 • 09:30h-10:45h Inauguració del fòrum i Conferència inaugural

 • 10:45h-12:00h Taula redona: Eixides professionals i emprenedoria en diferents àmbits de la filologia, traducció i comunicació

​Activitats vesprada :

 • 15:00h-16:00h Taller marca personal UVocupació

 • 16:00h-17:00h Taller sobre visibilitat professional en xarxes socials

 1. Interaccionar com a mínim amb 5 empreses/entitats  situades en el hall de la facultat

 2. Emplenar el qüestionari d'avaluació del fòrum. Després del fòrum i en el termini màxim d'una setmana, rebràs un correu perquè emplenis un breu qüestionari d'avaluació de l'esdeveniment. A partir de la data indicada en aquest correu, podràs accedir a un certificat dins de la teva fitxa de UVempleo (https://uvocupacio.uv.es/GestionOpal/AreaEmpleo/Index.asp) que podràs lliurar al responsable del teu centre per a obtenir la teva qualificació.


Itinerari de visita a la web

El web del fòrum d'ocupació està dividit en 7 grans apartats que t'aconsellem que consultes per a no perdre't res.
Guia del visitant
Zona Programa
UVocupació en el Fòrum
L’equip d’UVocupació estarà disponible al seu estand per a oferir informació i resolució de dubtes sobre el funcionament del fòrum.
Oportunitats d'ocupació
Empreses participants
En aquesta zona es troba l'expositor d'empreses i institucions on les persones participants podran consultar la informació que cada empresa i entitat ha facilitat. Per exemple, vídeo corporatiu, un apartat amb documents d’interès etc.
Notícies
Preguntes freqüents

 

 

 

 

 

 

Programa

09:30h-10:45h INAUGURACIÓ DEL FÒRUM I CONFERÈNCIA INAUGURAL

Saló d'actes. Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació

 

Inauguració del fòrum a càrrec de representants del centre i de la UV:

 • Adela Valero Aleixandre, Vicerectora d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València

 • Amparo Ricós Vidal, Degana de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València

 • Marisa Quintanilla AlfaroDirectora UVocupació

 

Conferència inaugural:

 • Presenta: Dolors Palau Sampio, Vicedegana, Responsable de Comunicació i Participació de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València

 • Conferenciant: Paloma Chen, Freelance, interculturalitat

 

 

10:45h-12:00h TAULA RODONA: EIXIDES PROFESSIONALS I EMPRENEDORIA EN DIFERENTS ÀMBITS DE LA FILOLOGIA, TRADUCCIÓ I COMUNICACIÓ

Saló d'actes. Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació

 

Presenta: 

 • Sergio Maruenda Bataller, Vicedegà, Responsable d'Estudis de Grau de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València

 • Begoña Clavel Arroita, Coordinadora de Pràctiques Externes de la de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València

Intervencions:

 • Lluís Cascant, Àpunt

 • Cristina Doménech Hernández, Community Manager ATRESMEDIA (en línia)

 • José Pérez , Càtedra de Negoci Conversacional de la Universitat de València

 • Vanessa Izquierdo, Coordinadora ELE del Centre Idiomes de la Universitat de València

 

 

12:00h-14:00h VISITA ALS ESTANDS DE LES EMPRESES I ENTITATS

Les empreses estaran situades en el hall de la facultat

Informa't de les oportunitats laborals de les empreses i entitats

 

 

 

 

ACTIVITATS VESPRADA

 

15:00h-16:00h TALLER MARCA PERSONAL UVOCUPACIÓ

Aula 02 (planta baixa)-Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València

 

Intervencions:

 • Mariam Sorní, Tècnica d'orientació d' UVocupació

 

 

16:00h-17:00h TALLER SOBRE VISIBILITAT PROFESSIONAL EN XARXES SOCIALS

Aula 03 (planta baixa)-Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València

 

Intervencions:

 • Venera Rito, Head of Projects BigTranslation

 • Lumi Pérez Vidal, Project Manager BigTranslation

 

 

 

 

UVocupació

VISITA EL NOSTRE STAND 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’equip d’UVocupació estarà disponible al seu stand durant tota la jornada per a oferir informació i resolució de dubtes sobre el funcionament del fòrum.

 

 

 

 

 

UVOCUPACIO TREBALLANT PEL TEU FUTUR 

 

 

 

 

RECURSOS PER A MILLORAR L'OCUPABILITAT

 

 

 

 

 

 

       

 

 

                                     

 

 

CURSOS AMB CRÈDITS 2021-2022